NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Денвер некако си поверуваа на сопствениот хајп, особено Муреј кој беше ужасен.

Првата можеа лесно да ја тепаат, а вчера беа прегазени.

Им се деси мајндфак, истото што они им го на направија на Лејкерс.

Денвер некако си поверуваа на сопствениот хајп, особено Муреј кој беше ужасен.

Првата можеа лесно да ја тепаат, а вчера беа прегазени.

Им се деси мајндфак, истото што они им го на направија на Лејкерс.
Нека им е, за памет.
Не можи вади ги сезоните на Јокич, без да му најдиш барем десетминутна достојна замена по натпревар. ДеАндре со едната нова вгроб е.

Од Мареј шо да очекуваш ко ем игра повреден ем ќе го јадат дефанзивно пошто оставија сега погруба игра.

Тренерот не знае да се прилагоди во реално време доволно добро и си има работа со подобар тренер од спротивната страна. Така да... ум во глата и добра шутерска ноќ им фали.
Подобро Јокарата нека им вика напади наместо овој од клупа мада како се наапани Минесота (особено овај Мравојадот) има да ги папаат за вечера.

Прегледај го приврзокот 415843

Тхибс ќе ја прегори стартнава петорка,ако ги поминат Индијана не знам дали ќе имаат сила да го играат финалето на Исток.
Цеце му ебам неспособно. Години уназад го прај истото и ако се усери работата заради некој тој некој ќе биди само Тибодо и ниту еден друг.
Конечно имаме шанси за финале на истокот дури и да го земиме истокот па да се бориме за титула со каков таков состав и ова волот ќе прееби работа гарант.

Селтикс пак ќе останат со курот во раце покрај вакви организирани Тимберволвс.
Каква гранитна одбрана , само ростерот да им остане healthy , ме изненадија скроз.
После Санс и Нагетс ги преценив , 4-2 прогнозата ми е :pos:

Не си само ти, сите ги потценивме Минесота, како играат секоја чест, сега ја изгледав утакмицата, докторски одиграно, Јокиќ комплетно затворен, Мареј допре дно, Гордон стандардно.
Им земаа 2 утакмици на домашен терен на Денвер, ова ако бидне 3-0 најверојатно ќе заврши и со метла, Денвер немаа појма што прават у две утакмици. Плус Едвардс и КАТ играат како повампирени.

Нека им е, за памет.
Не можи вади ги сезоните на Јокич, без да му најдиш барем десетминутна достојна замена по натпревар. ДеАндре со едната нова вгроб е.

Од Мареј шо да очекуваш ко ем игра повреден ем ќе го јадат дефанзивно пошто оставија сега погруба игра.

Тренерот не знае да се прилагоди во реално време доволно добро и си има работа со подобар тренер од спротивната страна. Така да... ум во глата и добра шутерска ноќ им фали.
Подобро Јокарата нека им вика напади наместо овој од клупа мада како се наапани Минесота (особено овај Мравојадот) има да ги папаат за вечера.

Цеце му ебам неспособно. Години уназад го прај истото и ако се усери работата заради некој тој некој ќе биди само Тибодо и ниту еден друг.
Конечно имаме шанси за финале на истокот дури и да го земиме истокот па да се бориме за титула со каков таков состав и ова волот ќе прееби работа гарант.

Многу симпатична екипа ми стана Њу Јорк и те читам што глупости пишуваш со месеци уназад и не ми се верува. Каква шанса има за финале сите утакмици им се премногу тесни, на терен гинат тие 6 7 играчи што играат не можат да победат утакмица со повеќе од 4 разлика. Огромна штета е што се повреди Богданович и Рендл што не игра за да имаше колку толку ротација од играчи. Со играње на стартерите по 40 + минути едвај победуваат а ти сакаш да влезе да игра Алек Буркс на 32 години или Шаке Милтон со просек од 2 поеини у кариера? Погледни ја ротацијата на сите екипи се намалува за разлика од регуларна сезона.
Индијана има подобра екипа во моментот бидејќи никој не им е повреден и реално многу тешко ќе биде Њу Јорд да ги помине ( за жал ).
Од друга страна овој Мареј да го ебам у гз јас, цела сезона не игра се заебава за у плеј оф да влезе свеж и да им ги ебе утакмициве на Денвер. Штета што не изгубија од Лејкерс да идеше да јава коњи србинот а другар му МПЈ да си снима подкасти.

Лани Денвер во плејоф од клупа ги имаа Бруси,Џеф Грин и Кристиан Браун кои играа одлично.
Сега ги имаат Ватсон,Холидеј и Реџи кои се премногу анемични.
Тука е разликата.

Лани Денвер во плејоф од клупа ги имаа Бруси,Џеф Грин и Кристиан Браун кои играа одлично.
Сега ги имаат Ватсон,Холидеј и Реџи кои се премногу анемични.
Тука е разликата.
Тука е Браун пак, али тоа е максимумот од клупа во плеј оф, стартериве се многу топло ладно како да им е сеедно за разлика од лани кога играа како што игра Минесота.
Чудно е и Јокич игра премногу слабо и со Лејкерс и првиве две со Минесота, Гордон исто така прва четвртина 15 коша после тоа го нема нигде цела утакмица, за Мареј не ми се праи ич муабет да не ги погодеше тие задњи две против Лејкерс многу поише ќе го јадеше.

Многу симпатична екипа ми стана Њу Јорк и те читам што глупости пишуваш со месеци уназад и не ми се верува. Каква шанса има за финале сите утакмици им се премногу тесни, на терен гинат тие 6 7 играчи што играат не можат да победат утакмица со повеќе од 4 разлика. Огромна штета е што се повреди Богданович и Рендл што не игра за да имаше колку толку ротација од играчи. Со играње на стартерите по 40 + минути едвај победуваат а ти сакаш да влезе да игра Алек Буркс на 32 години или Шаке Милтон со просек од 2 поеини у кариера? Погледни ја ротацијата на сите екипи се намалува за разлика од регуларна сезона.
Индијана има подобра екипа во моментот бидејќи никој не им е повреден и реално многу тешко ќе биде Њу Јорд да ги помине ( за жал ).
Од друга страна овој Мареј да го ебам у гз јас, цела сезона не игра се заебава за у плеј оф да влезе свеж и да им ги ебе утакмициве на Денвер. Штета што не изгубија од Лејкерс да идеше да јава коњи србинот а другар му МПЈ да си снима подкасти.
Ниту време имам да ти посветам, ниту сакам, а особено шо ко некое дунде се криеш од 2, 3, петти профил.

Каква шанса има има или нема кажано е на темава, сеа ти шо се избаци за лично препукување пошо нешо ти сметам... хм, малце глупичко така, детски, недораснато?

Јас тебе месеци не те имам читано, а и „првпат“ еве кога те прочитав ништо паметно. Разочара.

Па уште Мареј бил свеж, а се чудел оти Јокич игра лошо против високи центри и без поддршка од соиграчи клупа + тренер (додека цела сезона тимот на грб го носи).
Следно ќе се чудиш оти Лука не личи на Лука во ПО и исто и него како Мареј ќе го вброиш во свежи и одморени?

Оди легни си.

Ниту време имам да ти посветам, ниту сакам, а особено шо ко некое дунде се криеш од 2, 3, петти профил.

Каква шанса има има или нема кажано е на темава, сеа ти шо се избаци за лично препукување пошо нешо ти сметам... хм, малце глупичко така, детски, недораснато?

Јас тебе месеци не те имам читано, а и „првпат“ еве кога те прочитав ништо паметно. Разочара.

Па уште Мареј бил свеж, а се чудел оти Јокич игра лошо против високи центри и без поддршка од соиграчи клупа + тренер (додека цела сезона тимот на грб го носи).
Следно ќе се чудиш оти Лука не личи на Лука во ПО и исто и него како Мареј ќе го вброиш во свежи и одморени?

Оди легни си.
Што се бабриш одма и тресеш глупости втор,трети пети профил, никој не те нападна лично за толку да се напнуваш. Ти кажав дека мислењето не ти е на место за тренерот што го пишуваш нон стоп уназад со месеци пошто се вади максимумот од екипата што е те прашав баш еве колку минути и кој играчи треба да влезат од клупа според тебе? Пошто сите утакмици ги тепа Њу Јорк со минимална разлика дали реално мислиш дека може да одмараат стартерите?
Ја колку што гледам баскет ти толку highlights немаш изгледано од утакмициве така да смири се малце со тоа јас за што се чудам и не се чудам.
Ако сакаш дискутирај нормално, ако не ич не ме цитирај тогаш затоа што имаш легитимно прашање поставено во врска со ротацијата на играчите на Њу Јорк.
И сепак да ти одговорам пак на глупостите што си ги истрескал Мареј играше 59 утакмици сезонава у просек по 30 минути, а Дончич изигра 70 утакмици по 38 минути у просек. Башка треба малце да си паметен колку се залагал Мареј а колку Дончич преку сезона али ете некако си успеал да споредиш дека и двајцата треба да не се свежи и одморени. Башка што на highlights нема да ти кажат дека Мареј е број 1 играч у историја у разлика поени по утакмица меѓу регуларен дел и плеј оф.
Ако ти се дискутира да праиш муабет слободно пишувај без да вреѓаш, ако не немора да се цитираме.

Последно уредено:
So nov akaunt prv post mu vleguvas klizachi na Generalot koj e najrespektiran clen vo temava... potoa mu vikas da diskutirame normalno ako sakas, ako nekjes ne me citiraj. Bezobrazno
Извинување и поштовање до Генералот тогаш, не делуваше баш како клизечи.

So nov akaunt prv post mu vleguvas klizachi na Generalot koj e najrespektiran clen vo temava... potoa mu vikas da diskutirame normalno ako sakas, ako nekjes ne me citiraj. Bezobrazno
Ти треба да си стоиш на зборот кога ќе напишеш дека веќе не пишуваш и не пишувај како мало дете си.

... никој не те нападна лично за толку да се напнуваш.
1715091352721.png

1715091390749.png

Кукле, со финти „Те знаат дома дека си педер и зошто не“ и „Долго време ве читав на форумот, прв јузер ми е сега се уклучив во дискусија“ оди продавај мадиња за бубрези на некој друг.

Целта ти е провокација, а статистиките можи да си ги пикнеш каде не грее сонцето. Мареј цела сезона ја помина со повреди, а во ПО исто така не е здрав.
Ако толку не знаеш или да ги искористам твоите зборови „треба да си малку паметен“ да забележиш можда и ќе сфатеше дека има голема разлика меѓу гледање баскет и разбирање баскет - само тко да ти каже Ивана.

Сега може комотно да исчезнеш.

Не трошам време на тролчиња кои сакаат „дебата“.
Очаен обид.
Дно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom