Па не знам дали баш е за мене Аљо. Тоа радикалната десница која повикува на антимуслимански мерки не верувам дека победува низ Европа од што се многу убави. А башка сакаш едно сто линка да ставам за што прават вашите педомухамедански браќа низ Европа и кое е во последно време мислењето на европејците за нив или џабе ќе си губам време?
Јасно ти е тебе дека членовите на радикална десница не се верници, или уште на сила се правиш глуп (или таков си, па тука не можам да ти помогнам). Дури информација од член на федералното министерство за внатрешни работи, назначен за борба против десниот екстремизам, кажа дека во случаеви дури и соработуваат со екстремните исламски организации против „заедничкиот непријател“ , еврејите!
Да, да ги знам тие муабети за Боро и Рамиз, сложни другари што си помагаат, неразделни се и слично. Се до моментот кога ќерката од едната фамилија ќе го засака синот од другата, а посебно кога ќерката е од муслиманската страна, а синот од каурската. Е тогаш одеднаш муабетот е Абе Боро да другари сме си помагаме живееме заедно ама знаеш сега ова малце како да ти кажам а да не ме сфатиш погрешно.... Ако убаво, мисли си дека ве сакаат.
На дебил како тебе нема што повеќе да му се кажуваат муабети, не разбираш дека мнозинсво од младите во Косово си тераат свој начин на верување во исламот, дури тоа се сведува на формалност кај многу случаеви.
Да, да како не, сите знаат за големите босански научници од Математички Лист, Нумерус и Кенгур што печат бурек во Германија и се клањаат на Ердоган. Уствари кога ќе размислам може и да си во право од шиптaрска перспектива гледано Босанците се за вас генијалци.
Еј види го „генијалецот“ успеал да изгугла Кенгур , зузарот кој знае само со двоцифрени броеви да манипулира. Стварно, си успеал ли некогаш во живот да решиш обичен интеграл? За двојни и тројни знам дека си мислел дека се музички ноти. Ама биди искрен, немој да користиш џокер - позови пријател!
Не знам дали ти фали диоптрија затоа ќе ти болдирам
How Kosovo Was Turned Into Fertile Ground for ISIS
In a 2010 statistic, young males of the former Serbia and Montenegro (which to a large extent corresponds to the Kosovar Albanians in Switzerland) were found to have a crime rate of 31% of the young males in Swiss population,
Косово од 2008 е независна држава, па види провери да не се овие статистики од твоите срби (иако се обидуваш да негираш во поранешните постови, сигурно им се восхитуваш до небо)
According to the U.S. State Department's 2022 Trafficking in Persons Report, "The Government of Kosovo does not fully comply with the minimum standards for the elimination of trafficking."
Си проверил за Македонија?
Ако не:
NORTH MACEDONIA (Tier 2)
The Government of North Macedonia does not fully meet the minimum standards for the elimination of trafficking but is making significant efforts to do so. The government demonstrated overall increasing efforts compared with the previous reporting period, considering the impact of the COVID-19 pandemic, if any, on its anti-trafficking capacity; therefore North Macedonia remained on Tier 2
Btw, види кој е главниот снабдувач:
As reported over the past five years, human traffickers exploit domestic and foreign victims in North Macedonia, and traffickers exploit victims from North Macedonia abroad. Women and girls in North Macedonia are exploited through sex trafficking and forced labor within the country in restaurants, bars, and nightclubs. Sex traffickers recruit foreign victims typically from Eastern Europe and the Balkans, including Albania, Bosnia and Herzegovina, Kosovo,
Moldova, Romania, Russia, Serbia, and Ukraine.
Ами едни чесни христијани, секоја чест!
Ох, да, заборавив, линкот:
State department
Тоа што ти како шиптaр тебе не ти одговара е следново: јас не ебам братучедки, јас не возам 200 низ Чаир, јас не се клањам на педофил, апаш, силувач на жени, сериски убиец и многу веројатно шизофреник, јас не учествувам во вооружени престрелки. Ако мене ми треба лекување, вие 50% треба да сте во затвор, ако на тоа додадеме неплаќање данок 80%+ минимум. Ако јас сум потенцијален Брејвик вие сте реални брејвици. Нема 3-4 дена да поминат да нема шиптaр што си ја убил жената што загинале во вооружена пресметка, што возеле во спротивен правец, што принудувале жени на проституција што не продаваат хероин и дрога. Јас сум ти најмал проблем во случајот. А и да сум лично Брејвик, дали тоа значи дека не сте најдолната, педомухамеданска, нискоцивилизирана, гнасна, нискообразована простачка форма на постоење во светот? Да или не? Фокусирај се глупсоне на ова што ти го зборам, те рачунав 1.5% попаметен од тигарот. Ако јас имам негативна енергија вие сте први во криминал, простаклук и работи од кои нормален човек се срами. Јас сум проблемот зашто укажувам на тоа каква опасна гнасна стока сте, а вие не сте проблемот што сте опасна гнасна стока. Ти влегува ова во имбецилскиот ум или не? Оди во чајторето и објасни им да не се педомухамеданска стока што се пали на криминал и бега од образование. Поголема шанса има некој од тоа селото затуцано каде што си да те утепа затоа што си му ја погледнал булата отколку јас. Од каде беше од Камењане каде што не им даваа на жените да одат на кафе па мораа женски кафич да отворат? Иначе половата сегрегација веќе 4 или 5 години е укуната во Саудиска Арабија. Ама јас сум бил проблемот. Проста стока педомухамеданска што ќе ти каже.
Море со вакво растројство, ти не братучетки, опасност и твојата сетра да ја ебеш.
Контролирај се малце, многу нервозен некако, таман за психијатрија . Немој ова да го земеш како навреда, туку како совет, стварно можат да ти помогнат таму.
Бтв, во Карпош кој газеше девојки, или во тие населбите накај Аеродром или Лисиче што влегуваа во излог? Пијани македонци, ај што сакате да пијете, ама потоа како зајакот, радите пиздарије.
И види го реперот за мерење на паметност и интелегија, си дал за право тој да рачуна. Ај те молам немој ни 0.01% да ме рачунаш паметен, оти ми се гади човек како тебе да има макар малку позитивно мислење за мене.
А за Камењане, тоа што македонците го прават најдобро, т.е. да сисат фондови од меѓународните фондови, тоа го направи една локална женска организација од селото, а овој па направил филм од тоа.
Не сум педомухамеданец, тоа е доволно.
Досега не беше доволно, оти сакав да видам каков човек размислува вака како ти, ама одсега доволно е, се си кажа!
Не ти го посакувам ова, ама хипотетички утре ако имаш ќерка и ако се омажи за муслиман што ќе ја тепа и ќе ти ја чита сура ан ниса 4:34 што вика вака
If you fear high-handedness from your wives, remind them [of the teachings of God], then ignore them when you go to bed, then hit them. If they obey you, you have no right to act against them: God is most high and great.
на него да му викаш дека го почитуваш како искрен верник затоа што ја исполнува должноста на гомнарот алах која му ја пренел на педофилот мухамед. Онака да ја тепа пред тебе со доказ дека смее да го прави тоа, а ти да му викаш тебе те почитувам,ти не си проблемот, тебе никогаш не би те навредил, проблемот е еден Сусаро од форум, ти слободно тепај ја ќерка ми и почитувај го зборот алахов. Ебате простакот шпoнски малоумен.
Види вака, јас го почитувам и хиндусот што не јаде месо од крава, ама да дојде да ми каже дека дека јас не смеам да јадам говедско, според тебе мислиш дека ќе го слушнам. Или еви ти, те гледам како јадеш свиња, целиот така мрсен по образот, и да почнеш да ми го отечеш мадињата , дојди да јадеш дека е многу вкусно?
Не. не си ти мојот проблем, ниту јас сум твојот проблем, туку ти за себеси си проблем, оти ова што го правиш во форумот ти е храна, тоа го гледам и во овој пост, целиот со гнев, ама и со нервоза, како може еден шиптаp да ги доведе во прашање моите квалитети што ги поседувам, а па ми се восхитуваат еден куп лајкаџии (додуше последно време ти се намалија, не им се интересен веќе). А и во другите постови надвор од „соживотот“, каде ако некој ти го доведува во прашање твојот пост, почнуваш веднаш со навреди, а најслатко ти е тоа сегде, „оти ми е забавно“ .
Дечко без заебанција, еве ти
помош!