Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ветеран? Од кога пратиш ти фудбал бе? Да не си и ти од оние што пратат од 5 год? Или со топка си роден? Ветеран бил.. Што ако си ветерен кога немаш три чисти.. :tapp:
Ne be dete, ne pratam od 5 godini, pratam od 91. Pa ako ti ide matematika presmetaj kolku e toa.
Samo primetiv deka site tvoi postovi se tolku provokativni, navredlivi i bez smisla sto covek treba da se zaprasa dali voopsto imas tolku godini kolku sto si napisal. Jas stvarno neznam dali ovde moze da se napravi normalen muabet so navivac na protivnicki tim a pri toa da ne bides isplukan. Razbiram ti da kazes svoj stav, jas da kazam svoj i toa e toa... Ama da ti kazuvaat kolku se razbiras vo fudbal i dali se razbiras, e toa stvarno ne mi e jasno. Dajte smirete se malce.... Forum e, ne arena.

Доста бе и двајцата сте вампири стари, идете женете се :icon_lol:
:pos2::pos2::pos2:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Доста бе и двајцата сте вампири стари, идете женете се :icon_lol:
фали думан во дискусијава жиВми сВе , да лупне некој хај дефинишн глитер и некоја досетка.

а пејо нашиов повеќе фаќа накај панки а не боки 13. а вашиот е драган вучич.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Од 91 пратиш? Браво бе.. чекај да пресметам..
Значи си имал 10 години.. и си бил 4 одд! Ти мора да си некој доста понапреден од нас.. знаеш како на филмон Терминатор 3.. има понапредни киборзи и Шварценегер не можи да се справи со нив..
Ништо ко така.. јас имам 24 да.. ама пратам од кај 16-17 година.. онака пратам целосно.. да знам тренери.. играчи.. не дека кај 13-14 години не сум знаел кој е Интер или Јувентус.. ама не ме интересирало тогаш тоа.. си играв фудбал со другарите у маало.. а на моите 10 години.. пишував домашна по ЗПО! Епа види сега ти.. стварно си ветеран.. :smir:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Од 91 пратиш? Браво бе.. чекај да пресметам..
Значи си имал 10 години.. и си бил 4 одд! Ти мора да си некој доста понапреден од нас.. знаеш како на филмон Терминатор 3.. има понапредни киборзи и Шварценегер не можи да се справи со нив..
Ништо ко така.. јас имам 24 да.. ама пратам од кај 16-17 година.. онака пратам целосно.. да знам тренери.. играчи.. не дека кај 13-14 години не сум знаел кој е Интер или Јувентус.. ама не ме интересирало тогаш тоа.. си играв фудбал со другарите у маало.. а на моите 10 години.. пишував домашна по ЗПО! Епа види сега ти.. стварно си ветеран.. :smir:
Pa sum gledal fudbal od 10, nikoj ne rece deka sum se palel i deka sum si go staval pri srce kako sto pravam denes.
Predhodno samo go kazav moeto mislenje vo vrska so izjavata na vasiot trener i ti me napadna ko Mourinho novinarite. Daj olabavi, ne sme ovde oci da si vadime. Trenerot vi e glavna tema nedelava, a temava po nekoja slucajnost nosi naslov Italijansko prvenstvo, neli? Pa normalno e tuka da se komentira za nego bez razlika dali sme negovi istomislenici ili ne.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Бујрум само за вас, насловите на денешните весници ширум Италија:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Saturday 7 March
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Gazzetta dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Beckham stays, oh yes
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]The England star gives up 3m Euros to be with Milan until June
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]The deal is done with Galaxy and awaiting signatures
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Italian Super Saturday
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Roma-Udinese: Totti still missing
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Genoa-Inter: Ibra recovers, but not Samuel and Chivu
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Torino-Juventus: Bianconeri go old school with Del Piero and Trez
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Ranieri: “Mourinho? I’ll silence myself. I can’t say everything I think”
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Mourinho: “I’m proud of myself” - Ок, нешо друго освен вакви самобендисани коментари!?
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Spalletti: “He’s asking for trouble” - Да си ми жив и ти и твојата кељаица...
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Corriere dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter-Juve no ceasefire
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Decisive days for the Scudetto and Champions League
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Mourinho: “I’m proud to have said those things. My future? It depends…”
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Ranieri: “We’re ready. I shall censor myself on the controversy”
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Pato: ‘Milan, they’re picking on me’
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]‘I need a teammate upfront, as defenders all go for me’ - Капа му спуштам на момчево...Секоја чест!
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Referees pick Nicchi as their new President
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Tuttosport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Derby: We’ll win!
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Novellino: ‘We’re not afraid, the team is improving’
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Ranieri: ‘These are decisive days and I like it like that’
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Chiamparino: ‘I dream of a 3-2 and Toro’s safety’
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Ghigo: ‘Juve don’t stop, you have to believe to the end’
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Doubts in attack for Toro, Rosina is the secret weapon
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Trezegol at the start with Del Piero
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter, sail to Genoa after the tempest
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Ibra returns in the battle with Milito
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Galliani: ‘Milan would never have someone like Mourinho’[/FONT]

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Леле само постирате глупости ова по 10000000 пати се има напишано како пост и никој не гледа дека од тоа се пишуваат и други глупости кои немаат врска со темава.Знаеме за оваа вест Чомбе Јунајтед главата ќе ми пукне ако ја прочитам уште еднаш.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Леле само постирате глупости ова по 10000000 пати се има напишано како пост и никој не гледа дека од тоа се пишуваат и други глупости кои немаат врска со темава.Знаеме за оваа вест Чомбе Јунајтед главата ќе ми пукне ако ја прочитам уште еднаш.
Другарче мораше да постирам, нешто не ми даваше да не го сторам тоа:helou:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ти најмалку имаш заслужено правда да делиш овде. Ти си тој шо копират вести од медиуми во сите теми, ако не сакаш да читаш еднаш шо напишал Чомбе, не читај.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Ти најмалку имаш заслужено правда да делиш овде. Ти си тој шо копират вести од медиуми во сите теми, ако не сакаш да читаш еднаш шо напишал Чомбе, не читај.
Ок на секој два дена истава вест ке ја пуштам па вие пазете да не ја прочитате важи???!!!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ок на секој два дена истава вест ке ја пуштам па вие пазете да не ја прочитате важи???!!!
Дете, прибери си го јазичето да не ти го приберам јас.
Ти постираш вести од други медиуми на сите теми, па никој нишо не ти рекол. Има тука кој да одлучи дали некое мислење да седи или да се избрише, а то не си ти, за среќа. Ај терај си по патот синко, и припази на однесувањето.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
хахахеахехахе аабееее пазззиии да не!!!! Нејќел да иде?!?! Тој шо нејќе да иде, се појавува одговара колку да се рече, ради ред со дипломатски одговори избегава поента и си иде.
Овој иде, зинува истура кило лајна на сите страни, дома нарачува да го снимаат и се радува сам на себе...прав Боки 13 :icon_lol:
И го дрка на себе. Сам себеси го убил:pos2:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Јас моето мислење си го кажав, ти како сакаш сваќај ме..
Дали тактика, или не е тактика, Мурињо и во Англија беше скаран со тренерите на конкурентите,и со медиумите, еве и во Италија е на најдобар пат да го повтори тој негов успех..Ама, факт е дека Аврам Грант го направи она што Мурињо не го направи со Челзи..Стигна до финале на ЛШ и за влакно не стана Шампион...
Ајде ќе видиме годинава како ќе успее во ЛШ со Интер...
Не можев да не ти напоменам дека, факт е дека една година додека Мурињо беше во Челзи, истиов тим од ЛШ беше исфрлен со нерегуларен гол на Гарсија, и факт е дека тогаш Мурињо се среќаваше со екипи од рангот на Барселона и Ливерпул, наместо да стигне до полуфинале преку Фенер и Олимпијакос. Епа има разлика друже.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не можев да не ти напоменам дека, факт е дека една година додека Мурињо беше во Челзи, истиов тим од ЛШ беше исфрлен со нерегуларен гол на Гарсија, и факт е дека тогаш Мурињо се среќаваше со екипи од рангот на Барселона и Ливерпул, наместо да стигне до полуфинале преку Фенер и Олимпијакос. Епа има разлика друже.
мУРИЊО СТАНА ТРЕНЕР СО СУДИСКА ГРЕШКА СО КОЈА БЕШЕ ОШТЕТЕН МАНЧЕСТЕР - ФАКТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom