Колку шошонски муабет на Биби. Вечно они се жртвите, вечно сите ги опресираат и вечно сите сакаат да ги геноцидираат.
Повеќе имаат убиено и геноцидирано ширум Европа, со социјалниот инжинеринг за убивање на семејните вредности и организацијата на масовната имиграција со црнци, арапи и секакви културно/религиозно некомпатибилни структури.Колку шошонски муабет на Биби. Вечно они се жртвите, вечно сите ги опресираат и вечно сите сакаат да ги геноцидираат.
А ништо не кажува за 34 000 убиени за 6 -7 месеци.
Дали?Дали имат овде некој воен експерт
аха, значи САДистите броеле колку БПЛ има и одлучиле ние ќе собориме пола, а другата половина ви ја препуштаме вам.U.S., Not Israel, Shot Down Most Iran Drones and Missiles
American forces did most of the heavy lifting responding to Iran’s retaliation for the attack on its embassy in Damascus.theintercept.com
The United States shot down more drones and missiles than Israel did on Saturday night during Iran’s attack, The Intercept can report.
More than half of Iran’s weapons were destroyed by U.S. aircraft and missiles before they ever reached Israel. In fact, by commanding a multinational air defense operation and scrambling American fighter jets, this was a U.S. military triumph.
The extent of the U.S. military operation is unbeknownst to the American public, but the Pentagon coordinated a multination, regionwide defense extending from northern Iraq to the southern Persian Gulf on Saturday. During the operation, the U.S., U.K., France, and Jordan all shot down the majority of Iranian drones and missiles.
Повеќе од пола дронови и проектили собориле Америте, Бритите, Французите и Јорданците.аха, значи САДистите броеле колку БПЛ има и одлучиле ние ќе собориме пола, а другата половина ви ја препуштаме вам.
А со крстаречките и другите што одлучиле, оти гледавме дека некои ја нашле својата цел, изгледа за тоа не постигнале договор.
Не спорам, можеби и повеќе од 50% собориле спонзорите на ционистичкиот прокет, сакав друго да наметнам ама нема врска.Повеќе од пола дронови и проектили собориле Америте, Бритите, Французите и Јорданците.
ama demokratija brat ti nisto ne razbiras oni tepaat za tvoe dobro za da ne te zavede mracnata strana na rusite kinezite irancite i srbite