Натерај ги пензионерите да дојдат на Кајгана, тогаш. Имавме еден, ама нешто во последно време не го гледам.Анкета траба да ги опфати пензионерите бидејќи тие гласаат врз основа на инает а се најбројни гласачи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Натерај ги пензионерите да дојдат на Кајгана, тогаш. Имавме еден, ама нешто во последно време не го гледам.Анкета траба да ги опфати пензионерите бидејќи тие гласаат врз основа на инает а се најбројни гласачи
Проблемот е дека ти ништо не разбираш, но те разбирам ако извор на информирање ти е Ордановски и слични.Без да си свесен ми ја потврди тезата.
Да ти кажам се сеќавам на форумот во 2016та ќе ја гледаме истата песна во 2028 или 2032 ра. Не дека ми е гајле за актуелните повеќе се заебавам за да знаат што ги чека патриотите за некоја година. Од досада. Јас што правам и за кои сум никаде нема да дознаете.Која е веројатноста откако ќе добие шут карта од влада, @Let 3 да се врати на форумов и да ни проповеда колку се лоши ВМРО ?
Многу подобро од КАБЕЛОТ Е КРИВ КАБЕЛОТ Е КРИВ КАБЕЛОТ Е КРИВ КАБЕЛОТ Е КРИВ КАБЕЛОТ Е КРИВ КАБЕЛОТ Е КРИВ КАБЕЛОТ Е КРИВ КАБЕЛОТ Е КРИВ КАБЕЛОТ Е КРИВ !!!!Сега на ред се 4 години исполнети со ВМРО-вските реченици 'рацете ни се врзани', 'нема назад', СДСМ не уништи тотално', 'тоа е се што се може но ако не гласате за нас, уште повеќе ќе не уништат', итн.
Сите што се силеа дека ќе гласаат за Левица како попчиња по стара навика го бираат 'помалото зло' и утре ќе кукаат...
Ајде да ги видиме патриотите со БГ пасоши како ќе враќаат име.
Се надевам не, веќе слушаме за дигитализација и конкретни проекти што не зависат ни од сдсм ни од калето. Иако ме плаши да не се вратат заслужено заборавени ликови како Латас и Ивона, неколку пати ги начекав сурфајќи по тв каналиреченици 'рацете ни се врзани', 'нема назад', СДСМ не уништи тотално', 'тоа е се што се може но ако не гласате за нас, уште повеќе ќе не уништат', итн.
Веќе напишалЧекам колумна на Денко Малески порачана од бугарските служби.
Сега на ред се 4 години исполнети со ВМРО-вските реченици 'рацете ни се врзани', 'нема назад', СДСМ не уништи тотално', 'тоа е се што се може но ако не гласате за нас, уште повеќе ќе не уништат', итн.
Сите што се силеа дека ќе гласаат за Левица како попчиња по стара навика го бираат 'помалото зло' и утре ќе кукаат...
Сега на ред се 4 години исполнети со ВМРО-вските реченици 'рацете ни се врзани', 'нема назад', СДСМ не уништи тотално', 'тоа е се што се може но ако не гласате за нас, уште повеќе ќе не уништат', итн.
Многу брз бил, кој е крив сега, Милошевиќ, Тито, Коминтерна, Новаковиќ или може Ѓаволот?Веќе напишал
![]()
Трпение, спасение - Либертас
Ни „се случи народ“, вели триумфално приврзеник на опозицијата во синоќешната дебата по повод првиот круг претседателски избори. Тој израз за прв пат го слушнав на почетокот од деведесеттите кога Слободан Милошевиќ јаваше на бранот на национализмот и повредената српска гордост и чест. Кај нас...libertas.mk
ова е надвор темата,но сериозна вест е ова навистина? Мир на душа и крај Бога .umrel let3