Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Мицковски самиот рече дека според нивни анкети Левица и ЗНАМ ќе имаат 10-12 пратеници. Е сега кој од нив колку пратеници би имал он не кажа, се е проекција на членови/симпатизери.
Членови на форумов ме убедуваа дека Левица, сами, ќе имале 10-12. Сега од телефон не можам да пребарувам, ама утре ветувам дека ќе ги најдам.

Неможам да му се ситам на велешанецот пошто вториот круг ќе биде масакар со шипосите за Стево. Ах бееее Ванковска ли бе да ти ебам мртвиот велешанец.

Баба билјана не мрда над 4.5% никако.А скоро 2/3 од гласови обработени.Нека им е со среќа на левица на парламентарни :свиркам:

имало 90+ илијади што гласале за СДСМ? те за Стево?

не е веројатно тоа
ние сме помеѓу најглупите нации во Европа, според ај кју, ама до толку не ваљда
Не туку влашката заедница е втора по бројност во Македонија а албанската трета.

Јас кажав дека ЗНАМ ќе има повеќе гласови од Левица, се виде уште кога почнаа да привлекуваат луѓе бар со некаква поддршка во јавноста.
Пораката на Левица одеше во корист на бугарскиот наратив и многу гласачи ги изгуби.
Туку мене ме интересира колку гласови добија Демократи? :LOL:

Членови на форумов ме убедуваа дека Левица, сами, ќе имале 10-12. Сега од телефон не можам да пребарувам, ама утре ветувам дека ќе ги најдам.
јас бев еден од нив . Прогноза беше прво 15,реални сега се 10 максимално после скандалите .

Значи Максим ако иде(а мислам ке иде) со сдс после парламентарните сдс пак ке си е на власт..бравос за нас -.-

Стевчо Јакимовски на ниво на Македонија не може да освои 6000 гласови но станал градоначалник на општина Карпош без гласовите од ДПМНЕ дека многу го сакале жителите на општина Карпош. И што е најтрагично комуњара му собраа 10.000 гласови за кандидатура за да може да разбива гласови од Гордана Давкова ама на терен разби само гласови од СДСШ.
Нека иде сега на подкаст у Инфомакс нека избрши во живо харикири.

Што мислите? Гласовите на Максо каде ќе се претурат?
Кај Давкова бидејки Бранко стои зад таа партија а како возврат ќе влезе во влада со ДПНЕ за да има минимум 61 пратеник.

Знам, имаше такви тврдења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom