Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.303
- Поени од реакции
- 21.432
гледам неколку пати некои членови ме спомнувате за тоа . Не знам што ви е поента и за кој и кое .
гледам неколку пати некои членови ме спомнувате за тоа . Не знам што ви е поента и за кој и кое .
Зошто би имало македонски знамиња друже жити се, ова е покажување на сила и муда до сите македонски партии да знаат што ги чека натаму ако дуи не е во влада.
Нема лезет кога 20 години се ќути и се чека некој друг да ја заврши работата. На толку убиства и зло од качачка рака требаше Скопје да експлодира досега 100 пати. А да за Мицко баш така е, 8 години бегаше од проблемот ама сега нема каде повеќе, брачата не се тие од пред 2016, ја сакаат цела да е сега, така да баш би сакал да видам како ќе се справи Мицко со таков голем предизвик па и цело вмро.Ако гледаме реално ВМРО ДПМНЕ ќе победи и тоа со голема разлика, но искрено не би сакал да сум во кожата на Мицковски.
Колку и да делува песимистички тешки денови доаѓаат за Македонија и посебно за Македонците.
Нема повеќе лезет и убавина животот во ваква држава, за жал.
да за Мицко баш така е, 8 години бегаше од проблемот
Тоа е основниот проблем . Потребен е цврст лидер кој ќе стави национален интерес врз личен интерес.но искрено не би сакал да сум во кожата на Мицковски.
Колку и да делува песимистички тешки денови доаѓаат за Македонија
Кој им дозволува бре вакви провокации да прават во среде скопје, вакви собири можат да си прават во некое планинско село или чаир.
Природно е . Огромен фаворит е и се прави притисок.Засега сите се фрлија на Гордана Силјановска Давкова.
Кога се има малцински партии кои воглавно се нео нацистички/крајно десничарски ,нема да очекуваме и македонско знаме да се вее .вакви провокации да права