FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Секое мислење каде што се спомнува Јунајтед во позитивна конотација, со шанси за освојување на титула, топ 4, изедначени тимови со Сити, конкурентен тим освен 2 позиции што се очекува да се надополнат во некој Х период, треба да биде во букмарк.

А да не заборавиме дека еден биш играч е толку добар што нема тим што би бил достоен за неговите квалитети, па моментално е невработен.

Џексон со финишинг во минус..

Како ова не беше пенал бе, ниту ВАР не отиде да гледа, раката цела му беше одвоена од тело, башка цел правец на топка и смени :pos:

маАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАнчестер унитед

Срамота е воа бе да ти ебам варот посран за вакви милиметарски офсајдови шо свире, се да ви изнаебам

Бруно Гомнорез :гомце:
Три гола за 20 мин им набута второлигаш, милиметар ги спаси во продолжение, зел му се курчи на голманот по дадениот пенал, овој им е капитен :tapp:
Никогаш не сум бил за Сити, но сега едвај чекам седумка да им бутнат.

Бруно Гомнорез :гомце:
Три гола за 20 мин им набута второлигаш, милиметар ги спаси во продолжение, зел му се курчи на голманот по дадениот пенал, овој им е капитен :tapp:
Никогаш не сум бил за Сити, но сега едвај чекам седумка да им бутнат.
А да и го бутнам јас на таа што ти е дома нема да е попаметно? Чарките помеѓу играчите каква врска имаат со резултат и која лига е тимот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom