Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Се брои како major trophy и ја прави сезоната не дотолку неуспешна :)
Да не ме сфатиш погрешно, и јас сум за да се укине и да не постои воопшто тој мики маус куп.
Царе незнам ти како ќе ја протилкуваш оваа сезона за Ливерпул, но лани Јунајте со мики маус куп и 3то место ни е дефинитивно неуспешна сезона само ја толерирав сезоната затоа што му е прва сезона на менаџерот. Оваа очекував повеќе али дефинитивно флопна.

Kazete be dali City ke bidi sampion,gi cekam na kladiona za 100k cela sezona,dali ke se oparam za nekoj den?:vozbud::vozbud::vozbud:

Kazete be dali City ke bidi sampion,gi cekam na kladiona za 100k cela sezona,dali ke se oparam za nekoj den?:vozbud::vozbud::vozbud:

Не. Ќе одиграле нерешено со Тотенхем и Вест Хем во последно коло
Другарче на кабловска ја има гледано ми прераскажуваше

Јас типувам на кикс со Брајтон и Тотенхем.

Ако негде Сити има највише шанси да киксне, тоа е следната во гости кај Форест.
Последната утакмица таму изиграа нерешено, а овие грчевито се борат за опстанок.

Screenshot_20240421-131750.png

Ако негде Сити има највише шанси да киксне, тоа е следната во гости кај Форест.
Последната утакмица таму изиграа нерешено, а овие грчевито се борат за опстанок.

Прегледај го приврзокот 413803
Abe vo red e toa mislenje kade bi kiksnal city,zarem mislite deka arsenal i liver se ke tepaat do kraj ??? Zar mislite deka arsenal bi gi dobil lesno chelsea ,totenhem i utd? Liver isto,na gosti denes so fulam,sledna nedela so everton i west hem,3 ne taka lesni gostuvanja plus i so villa vo gosti igra pretposledno kolo...moe mislenje e deka ako v cetvrtok tepa city so brajton i sledniot vikend so forest,deka se ke e reseno veke za koj ke bide shampion...

Како ќе објаснет судииве дека ова на Ван Бисака е пенал, а она вчера од Грилиш не беше? Неможам да ги поднесам англискиве судии :гомце:

Како ќе објаснет судииве дека ова на Ван Бисака е пенал, а она вчера од Грилиш не беше? Неможам да ги поднесам англискиве судии :гомце:
Пенал беше и на Грилиш али некој си ги плаќа судиите. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom