- Член од
- 22 декември 2023
- Мислења
- 230
- Поени од реакции
- 214
Во тоа се сложувам но надвор од темата еРеалноста е дека сите сакаме да заведуваме или да бидеме заведени. Едноставно убаво е чувството и нема ништо погрешно во тоа.
Во тоа се сложувам но надвор од темата еРеалноста е дека сите сакаме да заведуваме или да бидеме заведени. Едноставно убаво е чувството и нема ништо погрешно во тоа.
Чек Да погодам, уште едно невино сингл типче, кое дава совети на тема "како да си фатиш девојка".Реалноста е дека сите сакаме да заведуваме или да бидеме заведени. Едноставно убаво е чувството и нема ништо погрешно во тоа.
Ај објасни ми како ти би завел жена тогаш пошто многу пишуваш за ова објасни миРеалноста е дека сите сакаме да заведуваме или да бидеме заведени. Едноставно убаво е чувството и нема ништо погрешно во тоа.
Автоматски споено мислење:
Кажав се што треба се откажувам...
Ама ти не сакаш невини сингл типчиња нели?Чек Да погодам, уште едно невино сингл типче, кое дава совети на тема "како да си фатиш девојка".
Он ти е експерт за заведување, зар не знаеше ти. Имаше тема отворено и даваше совети, злато вредат. Инаку тоа што опишува погоре е боди ленгвиџ,не е заведување. Кога некој ни се допаѓа испраќаме несвесно сигнали преку одредени гестови и показатели со телото, на некој начинАј објасни ми како ти би завел жена тогаш пошто многу пишуваш за ова објасни ми
Жената никогаш неќе невин спротивно на мажите што сакатеАма ти не сакаш невини сингл типчиња нели?
Не е така во заблуда си,се гледа дека немаш искуство.Говор на телото е клучен момент. Вистински маж секогаш ќе пријде на жена кога е сама а не во друштво. Срамежливи и повлечени жени се најлесен "плен".
Се надевам и ти неќеш невини другарНе е така во заблуда си,се гледа дека немаш искуство.
Баш напротив, порано таквите ми беа сладок "плен", кога сеуште бев под влијание на хипохондричната девица, сега сум под влијание на Јарецот и другачии мајнд сет иам.Ама ти не сакаш невини сингл типчиња нели?
Јас би и пришол директно за да се запознаам ништо посебно. Само биди свој и јасен во разговорот. Жената сака некој сигурен во себе на пример некој кој што ќе и каже во лице дека ако има убави цицки тоа треба да и се каже во очи а не срамежливо и одоколу. Значи со жена мора да си директен, директен и само директенАј објасни ми како ти би завел жена тогаш пошто многу пишуваш за ова објасни ми
Ја не сакам да бидам жиголо и поздрави го ТафтаЗурла слушај го Тафта додека е тука и фаќај забелешки,има и што да научиш..На прва ми се гледа као жиголо..а богами и на втора..
Ко на филм ова... Ќе си дојде кога највеќе ќе се трудиш е точниот одговор.не се разочарувај ќе си дојде кога најмалку очекуваш.
Сакаш да кажеш дека знаеш да заведуваш??мора овде нова тема заведување баш да видам што ќе пишуваш иначе што си во хороскоп секој хороскопски знак не е во можност да заведе ниту да блиста има можност да пишува но на делоЈа не сакам да бидам жиголо и поздрави го Тафта
Ако типот не го бива нема да дојде ништо се ќе отиде напротивКо на филм ова... Ќе си дојде кога највеќе ќе се трудиш е точниот одговор.