Како да си фатам девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Silcevic
  • Време на започнување Време на започнување
Реалноста е дека сите сакаме да заведуваме или да бидеме заведени. Едноставно убаво е чувството и нема ништо погрешно во тоа.
Во тоа се сложувам но надвор од темата е

Реалноста е дека сите сакаме да заведуваме или да бидеме заведени. Едноставно убаво е чувството и нема ништо погрешно во тоа.
Чек Да погодам, уште едно невино сингл типче, кое дава совети на тема "како да си фатиш девојка". :)

Автоматски споено мислење:

Кажав се што треба се откажувам...
Ај објасни ми како ти би завел жена тогаш пошто многу пишуваш за ова објасни ми:)

Ај објасни ми како ти би завел жена тогаш пошто многу пишуваш за ова објасни ми:)
Он ти е експерт за заведување, зар не знаеше ти. Имаше тема отворено и даваше совети, злато вредат. Инаку тоа што опишува погоре е боди ленгвиџ,не е заведување. Кога некој ни се допаѓа испраќаме несвесно сигнали преку одредени гестови и показатели со телото, на некој начин

Говор на телото е клучен момент. Вистински маж секогаш ќе пријде на жена кога е сама а не во друштво. Срамежливи и повлечени жени се најлесен "плен".
Не е така во заблуда си,се гледа дека немаш искуство.

Ама ти не сакаш невини сингл типчиња нели? :)
Баш напротив, порано таквите ми беа сладок "плен", кога сеуште бев под влијание на хипохондричната девица, сега сум под влијание на Јарецот и другачии мајнд сет иам. :rolleyes:

А ја како да си фатам дечко а хехе

Јас би и пришол директно за да се запознаам ништо посебно. Само биди свој и јасен во разговорот. Жената сака некој сигурен во себе на пример некој кој што ќе и каже во лице дека ако има убави цицки тоа треба да и се каже во очи а не срамежливо и одоколу. Значи со жена мора да си директен, директен и само директен :)

Зурла слушај го Тафта додека е тука и фаќај забелешки,има и што да научиш..На прва ми се гледа као жиголо..а богами и на втора..

Зурла слушај го Тафта додека е тука и фаќај забелешки,има и што да научиш..На прва ми се гледа као жиголо..а богами и на втора..
Ја не сакам да бидам жиголо и поздрави го Тафта ;)

Ја не сакам да бидам жиголо и поздрави го Тафта ;)
Сакаш да кажеш дека знаеш да заведуваш??мора овде нова тема заведување баш да видам што ќе пишуваш иначе што си во хороскоп секој хороскопски знак не е во можност да заведе ниту да блиста има можност да пишува но на дело :(
Автоматски споено мислење:

Ко на филм ова... Ќе си дојде кога највеќе ќе се трудиш е точниот одговор.
Ако типот не го бива нема да дојде ништо се ќе отиде напротив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom