Како да си фатам девојка?

Член од
22 декември 2023
Мислења
230
Поени од реакции
214
Реалноста е дека сите сакаме да заведуваме или да бидеме заведени. Едноставно убаво е чувството и нема ништо погрешно во тоа.
Во тоа се сложувам но надвор од темата е

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Реалноста е дека сите сакаме да заведуваме или да бидеме заведени. Едноставно убаво е чувството и нема ништо погрешно во тоа.
Чек Да погодам, уште едно невино сингл типче, кое дава совети на тема "како да си фатиш девојка". :)

Член од
22 декември 2023
Мислења
230
Поени од реакции
214
Автоматски споено мислење:

Кажав се што треба се откажувам...
Ај објасни ми како ти би завел жена тогаш пошто многу пишуваш за ова објасни ми:)

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Ај објасни ми како ти би завел жена тогаш пошто многу пишуваш за ова објасни ми:)
Он ти е експерт за заведување, зар не знаеше ти. Имаше тема отворено и даваше совети, злато вредат. Инаку тоа што опишува погоре е боди ленгвиџ,не е заведување. Кога некој ни се допаѓа испраќаме несвесно сигнали преку одредени гестови и показатели со телото, на некој начин

Член од
10 мај 2022
Мислења
777
Поени од реакции
2.399
Говор на телото е клучен момент. Вистински маж секогаш ќе пријде на жена кога е сама а не во друштво. Срамежливи и повлечени жени се најлесен "плен".
Не е така во заблуда си,се гледа дека немаш искуство.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Ама ти не сакаш невини сингл типчиња нели? :)
Баш напротив, порано таквите ми беа сладок "плен", кога сеуште бев под влијание на хипохондричната девица, сега сум под влијание на Јарецот и другачии мајнд сет иам. :rolleyes:

Член од
22 декември 2023
Мислења
230
Поени од реакции
214
А ја како да си фатам дечко а хехе

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.618
Јас би и пришол директно за да се запознаам ништо посебно. Само биди свој и јасен во разговорот. Жената сака некој сигурен во себе на пример некој кој што ќе и каже во лице дека ако има убави цицки тоа треба да и се каже во очи а не срамежливо и одоколу. Значи со жена мора да си директен, директен и само директен :)

Член од
4 август 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
3.286
Зурла слушај го Тафта додека е тука и фаќај забелешки,има и што да научиш..На прва ми се гледа као жиголо..а богами и на втора..

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.618
Зурла слушај го Тафта додека е тука и фаќај забелешки,има и што да научиш..На прва ми се гледа као жиголо..а богами и на втора..
Ја не сакам да бидам жиголо и поздрави го Тафта ;)

Член од
22 декември 2023
Мислења
230
Поени од реакции
214
Ја не сакам да бидам жиголо и поздрави го Тафта ;)
Сакаш да кажеш дека знаеш да заведуваш??мора овде нова тема заведување баш да видам што ќе пишуваш иначе што си во хороскоп секој хороскопски знак не е во можност да заведе ниту да блиста има можност да пишува но на дело :(
Автоматски споено мислење:

Ко на филм ова... Ќе си дојде кога највеќе ќе се трудиш е точниот одговор.
Ако типот не го бива нема да дојде ништо се ќе отиде напротив

Kajgana Shop

На врв Bottom