ТИФОМАНИЈА!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Ако ме држи добро меморија мислам дека ова е прва слика официјална за повик на Комити Аеродром со парола , знаев дека имаме млади членови и од таму(највеќе ради играњето во Јане Сандански на Вардар) но ова мислам е првпат вака да биде објавено .
Се потврди дека во моментов нема населба каде што нема Комити :)

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Ако ме држи добро меморија мислам дека ова е прва слика официјална за повик на Комити Аеродром со парола , знаев дека имаме млади членови и од таму(највеќе ради играњето во Јане Сандански на Вардар) но ова мислам е првпат вака да биде објавено .
Црвено-црните дромски тренерки отсекогаш биле повеќе во мода во Аеродром :D

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Стар Аеродром имаме секогаш члнеови, Мичурин Стар Аеордорм, Лојал Фанс.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.284
Прегледај го приврзокот 412770

Колку се Комити добри покажува и еден од најугледните светски ултрас портали Ultras World со 1.3 милиони следбеници ...
На истиот профил веќе 7 години на кавер стои исто така кореографија на Комити. Не е лошо за но4 мак тифо.

Последно уредено:
Член од
25 април 2021
Мислења
3
Поени од реакции
8
Страв од Комити але але але :D
Да му е на човек да го има паметот на овие еден ден да си ја одмори главата само.
Ne stanuva zbor za strav ovde tuku za pretpazlivost , nikoj ne se plasi od vas , najpametno e da se izbegnaat vavki slucai . ps. takvi napagate , luge nepovrzani so ultras/hooligan mentalitetot isto i zeni so decata . Zalosno ova tema sekogas kje paga i nema da prifatite ama tie ste ;)

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.872
Поени од реакции
9.935
Ne stanuva zbor za strav ovde tuku za pretpazlivost , nikoj ne se plasi od vas , najpametno e da se izbegnaat vavki slucai . ps. takvi napagate , luge nepovrzani so ultras/hooligan mentalitetot isto i zeni so decata . Zalosno ova tema sekogas kje paga i nema da prifatite ama tie ste ;)
Па вие во Кавадарци соблекувавте дресови од луѓе кои немаат врска со ултрас/хулигански менталитет, што јадеш гомна сега? *Сега гледам дека орка од Тетово си, не требаше воопшто да ти реплицирам.

Член од
12 март 2024
Мислења
55
Поени од реакции
180
Vardar shkupi 2-2 vo gratski plostad tepani 2 semejstva od selo batinci vardar shkendija tepani 3ca kosovari pred zoloska 3ca turci studenti od gostivar tepani pred vero jambo vrakjajki se od sala od rakomet jugo drvo istepan decko od studenicani isecen u grb so noz krstot iscrtan u negov grb z site ovie imam sliki i video zapis toa ste vie za zal.

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.693
Пелистер-Арсими
Нема нешто интересно шо да се кажи, бројка околу 80-90. Некој си го испи кафето на широк сокак, некој пиво со другарите на трибина :cool:
Добар резултат на Пелистер шо придонесе за убо навивање со песна без прекини.

Прва лига, here we come.
Напревари под рефлектори loading…
:pijani:
IMG_2986.jpeg

Kajgana Shop

На врв Bottom