ТИФОМАНИЈА!

Член од
26 февруари 2011
Мислења
215
Поени од реакции
813
Секако дека се собирате за Пелистер и Чкембари го докажавте то претходните сезони, а то ќе се потврди уште еднаш во продолжение на сезоната кога секоја утакмица за вас ќе биди меч топка за титула ( нормално се чека наш кикс) а вие нема да го бодрите рк. Само си терате наратив се бериме за “битни утакмици” шо е нормално, сигурно нема да речите се бериме само за дерби со Пелистер. Нападот вчера и тресењето најнормална работа кога видовте дека од официјален профил се пријавува присуство во ваша сала. Исто како шо беше легитимно знамето во Струга со комити драчево објава пред него.
А регистрацијата нема ни да ја коментирам само покажва едно поинакво лице за вас од тоа шо сакате да се претсавите без разлика дали имале 16 години сите се со ваши реквизите од групата. Воспитајте си ја младината не сме 1993 да се вадат таблички БТ.
Јас едно добри 15 години, додека бевте клуб на рамниште на Тинекс Пролет, многу убаво се сеќавам дека немало било каква организација за присуство на утакмици со Пелистер. Чак некои сезони дури немавме ни директни пресметки пошто ни до плеј-оф не бевте у стање да догурате, а Вардар се уклучуваше покасно во првенството како резултат на учеството во СЕХА. Така да, не си ласкај молим те. Никој не ве ни спомнувал тој период, а камоли да се собирал...

Член од
6 февруари 2011
Мислења
874
Поени од реакции
3.782
Јас едно добри 15 години, додека бевте клуб на рамниште на Тинекс Пролет, многу убаво се сеќавам дека немало било каква организација за присуство на утакмици со Пелистер. Чак некои сезони дури немавме ни директни пресметки пошто ни до плеј-оф не бевте у стање да догурате, а Вардар се уклучуваше покасно во првенството како резултат на учеството во СЕХА. Така да, не си ласкај молим те. Никој не ве ни спомнувал тој период, а камоли да се собирал...
Незнам шо е проблемот другари со вас дали кинески зборам или стварно се прајте на тошо и неќите да разберите или така ви одговара.Зборам за последните неколку сезони , сигурно нема да прам ретроспектива пред 15 години дали сте оделе на рк. Контрадикторни сте викате еднаш одиме само на битни утакмци а во исто време одите на факинг супер куп кој и самите го исмејувате.
Ете за брзо играте со Пролет па со Охрид дома сите тие се битни утакмици ништо по не битни од утакмицата со Пелистер ќе видиме дали ќе навивате.

Член од
26 март 2022
Мислења
613
Поени од реакции
5.668
Незнам шо е проблемот другари со вас дали кинески зборам или стварно се прајте на тошо и неќите да разберите или така ви одговара.Зборам за последните неколку сезони , сигурно нема да прам ретроспектива пред 15 години дали сте оделе на рк. Контрадикторни сте викате еднаш одиме само на битни утакмци а во исто време одите на факинг супер куп кој и самите го исмејувате.
Ете за брзо играте со Пролет па со Охрид дома сите тие се битни утакмици ништо по не битни од утакмицата со Пелистер ќе видиме дали ќе навивате.
Погоре пишав дека лигата е сменета и дека сега имаме повеќе реални противници, па затоа сметам и дека политиката треба да се промени. Нема тука ништо страшно.

Јас се надевам дека веќе со Охрид ќе се промени, затоа што ќе биде можеби одлучувачки натпревар.

Нормално, во случај фК и РК да играат во ист термин, приоритет да се даде на фудбалот.

Член од
27 март 2023
Мислења
75
Поени од реакции
777
05.04 ПЕТОК
РК ПОВАРДАРИЕ - ВЕТЕРАНИ МАКЕДОНИЈА

10.04 СРЕДА
РК ВАРДАР НЕГОТИНО - РК Куманово

На двата хуманитарни настани во организација на ВИНАРИ и активисти, собрани се 185.110 илјади денари, средства кои се наменети и одат директно на сметката на нашиот сограѓанин,пријател,другар ЈАНИ!

Attachments

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.693
Сигурно и за ова сме криви, плачевте плачевте, фанови, фанови, деца жени баби на крајо не да плукавте туку се посравте кај шо лижевте.
Ама ако измислете некоја приказна некое оправдување ќе ве верват како и до сега ние криви ќе бидиме
Прегледај го приврзокот 412461
Браво за децата од Комити, таблицата е на полицаец од Битола :P

Ќе го јадите:icon_mrgr:

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.693
Woow! Толку сте наплашени од нив?
Друже еден мајтап не можите да сфатите.Сигурно ќе ве барат за една таблица:facepalm:
Кај пишам и јас тешко мене.
Убо пиша некок погоре, од ко се напраја 100 нови профили овие година-две се си еба мајката.
Ајде поздрав.

Член од
31 август 2021
Мислења
451
Поени од реакции
2.515
Друже еден мајтап не можите да сфатите.Сигурно ќе ве барат за една таблица:facepalm:
Кај пишам и јас тешко мене.
Убо пиша некок погоре, од ко се напраја 100 нови профили овие година-две се си еба мајката.
Ајде поздрав.
Не разбрав дека е мајтап, иако акцијата не е за оправдување

Член од
22 февруари 2022
Мислења
316
Поени од реакции
1.814
Браво за децата од Комити, таблицата е на полицаец од Битола :P

Ќе го јадите:icon_mrgr:
Па што има врска бе ТИГРИТЕ наши се од битолски џандар ли да се плашиме хехех.

Kajgana Shop

На врв Bottom