Дарче поентата која треба да е.. Лицемерни вмровци сакаш да ни доловиш ли, како да не ги знаеме демек.
Апасиев ќе честита ли, или уште соборецот Фуркан не му го извадил од уста од завчера.
Дарче поентата која треба да е.. Лицемерни вмровци сакаш да ни доловиш ли, како да не ги знаеме демек.
(ВИДЕО) Ај, бркај работа - му рече Апасиев на новинарДарче поентата која треба да е.. Лицемерни вмровци сакаш да ни доловиш ли, како да не ги знаеме демек.
Апасиев ќе честита ли, или уште соборецот Фуркан не му го извадил од уста од завчера.
Засега околу 30 македонци и останати православци ми честитаа Бајрам, некои и на албански.Никад не сум им честитал празник за да не испаднам лицемерен од една страна а и тие не прифаќаат честитање од неверници..и го оставам денот да тече онака ко и сите други..
Jare tie ti cestitale ne sumjam, nego dali ti ke im cestitas ?Засега околу 30 македонци и останати православци ми честитаа Бајрам, некои и на албански.
Не верувам дека се лицемерни.
не се они, вие стеНе верувам дека се лицемерни.
Srecen praznik.И мене редовно ми честитаат соработници македонци, а јас скоро никогаш не им честитам за нивни празници, а на моја одбрана ниту бајрам никому не му честитам прв, туку секогаш само одговарам на нивните честички заради култура.
И мене редовно ми честитаат соработници македонци, а јас скоро никогаш не им честитам за нивни празници, а на моја одбрана ниту бајрам никому не му честитам прв, туку секогаш само одговарам на нивните честички заради култура.
Немаш поим колку си грешка, ама не ме интересира толку за да се обидувам да ти се докажам.Прегледај го приврзокот 412525
Среќен празник Африм. Ако ништо друго ти барем покажуваш срам дека си муслиман преку вербално негирање на истото, иако алахуекберлукот ти е во душа. Тоа за еден шиптaр е квантен скок. Сограѓаните твои на пример се горди педомухамеданци. Но не се секирај, таа мрачна тајна што те јаде одвнатре е сигурна тука со нас на форумот. Знам дека на сите периодов гордо им викаше дека одиш во ресторан да јадеш, а уствари одеше во џамија да се молиш и навечер после зајдисонце буташе во некое ќоше за да не те приметат дека си се изгладнувал преку ден. Ете помина тоа. Си заслужи сега едно комбо:
Прегледај го приврзокот 412529
Прегледај го приврзокот 412531
Прегледај го приврзокот 412532
Ај на здравје!
Оти бе Африм фашист ?Немаш поим колку си грешка, ама не ме интересира толку за да се обидувам да ти се докажам.
Да не беше фашист ќе ти објаснев живо и ќе дознаеше дека к.. не ме боли што мислат за мене, камоли да ги кријам моите убедувања.
Просечниот македонец не е фашист, вие повеќето активни членови сте фашисти.Пуно тука не вика фашисти, а да се земе вистинското мислење на просечниот Албанец за какви се Македонците има вилици да паѓаат кај нас
Тие имаат 500 пати полошо мислење за нас отколку ние за нив (иако тоа не треба да е така...друг муабет тоа)