Ги имаш сите сезони на trackermk.Da li nekoj moze da mi go dade na test 2 do 3 dena svojot gley nalog. Čisto da vidam što se nudi od filmovi i serii, a i da se nasmeam pak so urnebesnite prespavci zasto na internet nemaet nigde da se gledaet starite sezoni?
Провери во spam пораки да не стигнало ако не пријави им на Gley. Пиши им порака ба Facebook.Kako da se logiram. Uspevam uspesno da napravam profil ama ne mi idet potvrda i verifikacija ko kje vlezam vo svojot email?
Jas preku A1 razmena gb preku A1 aktiviram bez problem raboti ...Kako da se logiram. Uspevam uspesno da napravam profil ama ne mi idet potvrda i verifikacija ko kje vlezam vo svojot email?
Салон Хармони, Погрешно Време,Обични луѓе, Комедијанти, Булки крај шините, Белото Циганче, МНП, Волшебното самрче, Бушава Азбука, Чук чук Стојанче, Црвено жолто зелено.. се од МРТВ/ТВ Скопје и МРТВ попрво би пропаднала него да продаде или даде права на било кој друг да ја нуди серијата.Македонија Може, Салон Хармони и таквите слични серии, ги има?
Ќе се сетат после свадба тапани. Кога имало часови за Бизнис, Македончето се има успано за нив и ги има утнато.Салон Хармони, Погрешно Време,Обични луѓе, Комедијанти, Булки крај шините, Белото Циганче, МНП, Волшебното самрче, Бушава Азбука се од МРТ и МРТ попрво би пропаднала него да продаде или даде права на било кој друг да ја нуди серијата.
Единствено МРТ ако се сетат да направат како РТС своја услуга за видео содржини но тоа ќе биде за идни поколенија може и никогаш.
Зошто така мислиш. Еве ви нешто ново и интересно од јуни ќе почнат со епизоди.Ќе се сетат после свадба тапани. Кога имало часови за Бизнис, Македончето се има успано за нив и ги има утнато.
Затоа што МРТ наместо да им даде лиценца и материјалите, седат како мисири куртонски.Зошто така мислиш. Еве ви нешто ново и интересно од јуни ќе почнат со епизоди.
Изгледа можеби сакаат да привлечат луѓе со прва сезона на јутјуб па после 2ра да биде екслузивно на Глеј.Само не ми е јасно што мора да е на Јутјуб и Gley. Каков народ сме ние сите попрво би го гледале на Јутјуб отколку да плаќаат Gley.
Од државни фирми ретко ќе најдеш на подршка.Затоа што МРТ наместо да им даде лиценца и материјалите, седат како мисири куртонски.
Изгледа можеби сакаат да привлечат луѓе со прва сезона на јутјуб па после 2ра да биде екслузивно на Глеј.