Одат накај кафич на цедено портокалче и чија пудинг."Режимот ја запали Универзална, народот да заборави на Фуркан!"
![]()
вмровците ја запалија да напрат барок от беше комуњарска
ke dojdeme do 61 i bez sponovi. ke bidete samo ukras u novata vlada.celta na sdsm i dui e da im prikazat na strancite i na graganite deka so vrakjanje na vmro na vlast, zapocnuva toj rezim koj nosi nestabilnost, konflikti, meguetnicka netrpelivost.. I najverojatno ke uspeat vo toa. VMRO se glupi sprema mene zs izbrzano toshkovski skoka so bezvezni izjavi, iako ubeden sum ne e nikakvo scenario apsenjeto na novinarot, se slucilo spontano ili mestalka od vlasta kordiniarno so furkan. Vmro vo nikakov slucaj ovaj mesec ne smee da vlezi vo konflikt so albanci. Toa e edinstvenata opcija za vmro da ostane vo opozicija.
razbudi se, ne sonuvajke dojdeme do 61 i bez sponovi. ke bidete samo ukras u novata vlada.
Случајно се нашол Фуркан Салиу на утакмица од трета лига север во Средно Коњари и каде се погодило да има навивачи од Арачиново. Нема никакво позадинско сценарио, обичен ден за новинари.celta na sdsm i dui e da im prikazat na strancite i na graganite deka so vrakjanje na vmro na vlast, zapocnuva toj rezim koj nosi nestabilnost, konflikti, meguetnicka netrpelivost.. I najverojatno ke uspeat vo toa. VMRO se glupi sprema mene zs izbrzano toshkovski skoka so bezvezni izjavi, iako ubeden sum ne e nikakvo scenario apsenjeto na novinarot, se slucilo spontano ili mestalka od vlasta kordiniarno so furkan. Vmro vo nikakov slucaj ovaj mesec ne smee da vlezi vo konflikt so albanci. Toa e edinstvenata opcija za vmro da ostane vo opozicija.
Хахаахха во каков филм живеете вие еј, вашата опозиција глуми дека Тетово е Албанија а ваму за еден новинар плачки правите. Друже вмро сега да отиде во опозиција со 58 пратеника знаеш ли што ќе се случува на улица?celta na sdsm i dui e da im prikazat na strancite i na graganite deka so vrakjanje na vmro na vlast, zapocnuva toj rezim koj nosi nestabilnost, konflikti, meguetnicka netrpelivost.. I najverojatno ke uspeat vo toa. VMRO se glupi sprema mene zs izbrzano toshkovski skoka so bezvezni izjavi, iako ubeden sum ne e nikakvo scenario apsenjeto na novinarot, se slucilo spontano ili mestalka od vlasta kordiniarno so furkan. Vmro vo nikakov slucaj ovaj mesec ne smee da vlezi vo konflikt so albanci. Toa e edinstvenata opcija za vmro da ostane vo opozicija.