Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Не им палат повеќе на комуњарите овие финти со фуркан, неможат веќе да ја повторат шарената револуција, ова со фуркан им се удри во лице на сдс и на левица, во овој момент единствен минус за дпне е што фуре не е во затвор.

8m3kh6.jpg

ниедно меме не ве вади више. Се виде кој што е завчера.

Не им палат повеќе на комуњарите овие финти со фуркан, неможат веќе да ја повторат шарената револуција, ова со фуркан им се удри во лице на сдс и на левица, во овој момент единствен минус за дпне е што фуре не е во затвор.
викаш готови се комуњарите

Prijatna Vecer Komunjari - Goce GP (youtube.com)

а вмровците нема да изневерат викаш

субјективмо кажано во светот владеат психопатите или патокрaција коцепт на Andrzej Łobaczewski и Роберт Торе психолози

штабојте се полни со психопати најмногу ги има во вмро вемеро кои не само шо се
психопати плус се и садисти.

и во сдс ги има и сите партии ама мислам помалку од вмро

ama i vo komunizamo i tami imalo psihopati vika mitko vrapceto

nekoj albanec go spasil

Последно уредено:
ниедно меме не ве вади више. Се виде кој што е завчера.

Точно готово е. :pos:. А нема и некој квалитетен кадар да донесеме да дојде за да се "обединиме' и "окрупниме" како брат Љубе или Бунтур. Ситуацијата е многу загрижувачка.

Последно уредено:
Точно готово е. :pos:. А нема и некој квалитетен кадар да донесеме да дојде за да се "обединиме' и "окрупниме" како брат Љубе или Бунтур. Ситуацијата е многу загрижувачка.

џабе пропаганда сеете веќе, јасна е ситуацијата што многумина пробуваа да ја доловат толку време. Еве и збунетиот се откажа. Не се пали рајата веќе на тие муабети за пушење и слично.

Sto napravi VMRO vo ovaa situacija, bas me interesira, ke te zamolam za objasnuvanje.

Дпне го пуштија терористот Сали
Како може човек што напаѓа службено лице и недозволено носи огнено оружје да не е во притвор?

Ако го апсат нека тераат до крај или ич нека не го апсат, вака самите си го напикаа

Нека користат но неможат да не скршат, вистината е на наша страна.

Вистината е на наша страна, правдината е на наша страна, силата не е на наша страна...

џабе пропаганда сеете веќе, јасна е ситуацијата што многумина пробуваа да ја доловат толку време. Еве и збунетиот се откажа. Не се пали рајата веќе на тие муабети за пушење и слично.

Ти кажав готово е.

Колку и да си добар во шах, гулаб не можеш да победиш. На крајот он секогаш ќе ги рашири крилјата, ќе се прошета по таблата, ќе се исере на нејзе и ќе одлета.

Sto napravi VMRO vo ovaa situacija, bas me interesira, ke te zamolam za objasnuvanje.
celta na sdsm i dui e da im prikazat na strancite i na graganite deka so vrakjanje na vmro na vlast, zapocnuva toj rezim koj nosi nestabilnost, konflikti, meguetnicka netrpelivost.. I najverojatno ke uspeat vo toa. VMRO se glupi sprema mene zs izbrzano toshkovski skoka so bezvezni izjavi, iako ubeden sum ne e nikakvo scenario apsenjeto na novinarot, se slucilo spontano ili mestalka od vlasta kordiniarno so furkan. Vmro vo nikakov slucaj ovaj mesec ne smee da vlezi vo konflikt so albanci. Toa e edinstvenata opcija za vmro da ostane vo opozicija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom