- Член од
- 31 мај 2019
- Мислења
- 317
- Поени од реакции
- 999
Ова горе-доле би било и кај сите партии во сите градови ако не носат автобуси.
Ова горе-доле би било и кај сите партии во сите градови ако не носат автобуси.
заебан играч сиDecki edno off topic prasanje, moze ne e za tuka ali delumno e povrzano.
Televizija anal5 me ima blokirano da ne mozam da citam vesti na nivniot sajt, ne deka nesto posebno me boli kur za toa, ama cisto onaka od ljubopitnost me interesira, zs bas mene bi me blokirale ?
Ova i bi trebalo da bide kaj site partii i vo site gradovi, grev e da gi vleckas lugeto po mitinzi, da dremat tamu ko budali. Pominaa tie vreminja, vo denesni vreminja treba da se tera online kampanja pa koj ke glasa neka glasa.Ова горе-доле би било и кај сите партии во сите градови ако не носат автобуси.
Моеш вака од прва рака да кажеш, што "морал" Мицко да направи за да ја спаси партијата?micko napravi sto morase za da ja spasi partijata a so toa i utre da imas opcija da gi trgnes segasnite od vlast.
Во време кога не треба?И сега стојам на тоа мислење, тековната политика се односите со бугарија а албанците се најголем проблем.
Мојата забешка кон тебе беше дека вмешуваш албанци во време кога не треба, не дека не се проблем.
Бугарите играат на картата на албанците и отварање проблеми со нив.
Како тоа ќе имаат добра преговарачка позиција ако имаат изгубено избори и се опозиција?Така албанската опозиција би имала подобра преговарачко-уценувачка позиција, а СДСМ и ДУИ поголема можност повторно да формираат влада.
Ти сеуште спиеш изгледа?Само да не биде доцна кога ќе се разбудиме, во туѓа држава.
Што е погрешно во тоа што го имам напишано?Ти сеуште спиеш изгледа?
Ние сме во друга држава, само уште ти немаат кажано или ти не сакаш во тоа да веруваш.Што е погрешно во тоа што го имам напишано?
Дали ти се согласуваш со тоа и доколку не, дали си спремен да се бориш против тоа без разлика дали со тебе имаш 100.000 или 100 соборци?Ние сме во друга држава, само уште ти немаат кажано или ти не сакаш во тоа да веруваш.
Излези на табановце и пак влези и ќе видиш колку е саатот.
Српскиот џандар (што ние врска немаме со нив) подобро се однесува и човечки него ли шпонот во македонска униформа што не знае македонски и добар ден не знае да ти рече.
И кај мене излегува блокирано. Изгледа некој има праено DDoS и од Cloudflare имаат блокирано цел IP опсег.Decki edno off topic prasanje, moze ne e za tuka ali delumno e povrzano.
Televizija anal5 me ima blokirano da ne mozam da citam vesti na nivniot sajt, ne deka nesto posebno me boli kur za toa, ama cisto onaka od ljubopitnost me interesira, zs bas mene bi me blokirale ?
Единката може да се бори само на избори. Рибата смрди секогаш од главата. Затоа нема да ги гласам копуциве кои имале наводно "притисоци" и планираат да остават се по старо.Дали ти се согласуваш со тоа и доколку не, дали си спремен да се бориш против тоа без разлика дали со тебе имаш 100.000 или 100 соборци?
Nema vrska ova so IP opseg!И кај мене излегува блокирано. Изгледа некој има праено DDoS и од Cloudflare имаат блокирано цел IP опсег.
Da be, pogreshno se izraziv, napadnati se i se pod zashtita.
Зборев за моменталнава албанска опозиција. Ако албанска партија е константа во власта, тогаш колку помалку македонски пратеници при формирањето на владата, толку подобра преговарачко-уценувачка позиција за албанската страна. Исто така, и поголема можност за СДСМ и ДУИ повторно да формираат влада, заедно со сите останати албански партии.Како тоа ќе имаат добра преговарачка позиција ако имаат изгубено избори и се опозиција?
Ако веќе дпне им ја дава таа позиција на "тацна" тоа е друг муабет. А левица и дпмне ако и мислат добро на државата, како што и цело време декларираат. Треба да влезат во коалиција како во старите добри времиња во 90тите, каде државниот интерес беше над партискиот.