Фан Клуб: Челзи

E

enzo8

Гостин
Јас сум прилично позитивен пред да почнам да ги гледам, е кога ќе почнам да ги гледам, тогаш ми е предизвикот како да останам позитивен пошто сме село без кучиња на терен. Ваљда ќе се научам на хаосов, ќе битам Литлфингер.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.748
Поени од реакции
52.705
Јас сум прилично позитивен пред да почнам да ги гледам, е кога ќе почнам да ги гледам, тогаш ми е предизвикот како да останам позитивен пошто сме село без кучиња на терен. Ваљда ќе се научам на хаосов, ќе битам Литлфингер.
1712304149907.png

:icon_mrgr:

Член од
26 август 2008
Мислења
740
Поени од реакции
537
А дека се спремав да ја гледам и заспав успивајќи деца пред да почне?
Станувам после некое време, гледам твит од 2-0 сега е 2-3 и викам ај чао.
Сабајле гледам 4-3?!?!?! А?!?!?!?! хехе?!?!?!?!?!?!
Хајлајтите се супер, ама ич не жалам што ја пропуштив утакмицата, ќе остарев барем 5 години.
Ај се надевам дека ова ќе им даде барем малку сила дека можат и дека се способни за повеќе, не во иднината, туку сега.
1712320068496.png 1712320088564.png

Make it make sense!

Последно уредено:

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
И наредната сезона нема да се бориме за врвот, така да ако фатат конференциска лига нема да е лошо. Повеќе утакмици за овој млад тим, само поголем проблем ке бидат и повредите.

Sent from my LM-V450 using Tapatalk

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.055
Поени од реакции
2.002
Не дека не е недостижно тоа 6 место, но проблем е неконстантноста што се должи највеќе поради голем број на повредени играчи.

Вчера се виде што значи неуиграна одбрана, го прегледав хајлајцот неколку пати и сите 3 гола паднаа поради тоа што не се покриваат еден со друг и лоша поставеност.. Се дешава да има лоша процена или грешка, но мора да има некој што ќе поправи грешка.
Баш сезонава имаше моменти во кадар каде што Силва има дава инструкции каде да стојат, а вчера од таа 4-ворка немаме лидер што знае да организира и постави одбранбена линија, тука би го додал и Чалоба па и Фофана.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.014
Поени од реакции
13.244
Мртвило.

Важно сме тепале со Јунајтед :LOL:

E

enzo8

Гостин
Patience:ROFLMAO:

Јас како нестрплив, едно непопуларно мислење, тотално утнат прв тим, тотално отсечена игра и промашени улоги.
Го играш во фри рол најдобриот играч во тим кој цела сезона кине на десно крило, зошто?
Енцо и Каиседо пак со помешани улоги.
Голот падна чисто ради Кукуреља пошто заборави дека е бек и заборави дека има играч позади него и тоа е тоа, добар пас беше од Хавер или како да му е името.
Тиаго Силва освен што даде гол, делува и изгледа како да не сака да е на терен, изгледа тотално се нарушени односите али како и да е.

Последно уредено од модератор:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.014
Поени од реакции
13.244
Благе везе нема тимов. Не знае кој што игра. Никаква структура, динамика,дисциплина.

Нека изгаси некој светлото кој остане последен.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.470
Поени од реакции
1.840
@Донев Сигурен си дека Шефилд се најлошо организиран тим?
Само Шефилд немаат дадено гол против Челзи до сега. И тоа ќе биде до крај на сезона.
Сега сите тимови ни имаат дадено макар по гол, така???

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Јунајтед, кои после Шефилд се најлошо организираниот тим ВО ЕВРОПА сезонава ги спомнуваш за борба за петто место, ама во твојот тим немаш никаква верба за нешто повеќе.
Ја запамтив статистикава и имав малце повеќе време денеска па си реков ај да го видам ова најлошо организираниот тим ВО ЕВРОПА да видам стварно колку се лоши.
Играа против некоја екипа у плаво облечена и богами овие плавиве ми делуваа за моменти полошо организирани и од нив.
Ваљда овие плавиве од Африка се? Ова е нешто како Светско Клупско Првенство за најлошо организирани екипи во светот?
Интересна утакмица до душа, разгледај ја по интернетов ако ја најдеш

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.748
Поени од реакции
52.705
Ништо да не успееш да креираш против Шефилд и да примиш два гола...
Неверојатно.

Член од
9 декември 2010
Мислења
592
Поени од реакции
318
Intresting everything he build trought the years they've destroyed in seconds which is really sad.

E

enzo8

Гостин
Ако не ни е Палмер или некој друг со индивидуални потези да решат утакмица, не личиме на тим.
Еве денес, со Барнли, реално можам голем дел од утакмици сезонава да го опишам како оваа денес, без идеја, без структура, само лабаво, гуд вајбс дечки.
А имаме добри и млади играчи, со потенцијал ама ако не застане клубов на прав пат за брзо време и да се донесе стручен штаб и луѓе во позадина што знаат што прават, ниту еден од овие играчи ќе го исполни потенцијалот за кој се платени, ниту еден.

Kajgana Shop

На врв Bottom