- Член од
- 12 март 2024
- Мислења
- 400
- Поени од реакции
- 541
dvb-t vadi pokvalitetna slika od telekom.телеком магента и а1 двбт..исти квалитет на слика?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dvb-t vadi pokvalitetna slika od telekom.телеком магента и а1 двбт..исти квалитет на слика?
Факт е дека брзаа да ја пуштат платформава ама уште не им е е средена, ама би требало да ја средат со тек на време наредни месециНовата магента
Енкодинг не знаат да подесат
![]()
Sent from my phone using Tapatalk
Дали е можно да се види на двбт со кој битрајт одат каналите? имам сони тв од 2014 годинаdvb-t vadi pokvalitetna slika od telekom.
Не.Факт е дека брзаа да ја пуштат платформава ама уште не им е е средена, ама би требало да ја средат со тек на време наредни месеци
Автоматски споено мислење:
Дали е можно да се види на двбт со кој битрајт одат каналите? имам сони тв од 2014 година
122 i pozali seArena premium ima premier liga, neznam dali e samo kaj meneslikata e katastrofa celo vreme secka ne e fluidno,oci bolat ova ne e ni sd kvalite.
Ako vas ve zadovoluva promenata so televizijata vie da se smenite na a1 ke se preporoditeВчера го обновив договорот за Магента и денес ми ги монтираа новите ресивери и ми ставија нов рутер (Техниколор црниот) .
Први впечатоци , сликата е минимално подобра , брзината на интернетот е масималната (согласно договорот/пакетот) , и новиот софтвер има повеќе опции во однос на стариот ...
Повеќе информации ќе споделам деновиве .
Јас сум задоволен од промената[emoji4]![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Верувам дека си во право , али пуста навика ,научени сме парите на Германците да им ги даваме[emoji23]Ako vas ve zadovoluva promenata so televizijata vie da se smenite na a1 ke se preporodite
Kaj move tv mi raboti netflix ima i netflix kopce na dalinsko, ne sum siguren dali e poradi toa ama kako sto znam dokolku go nema netflix na playstore znaci uredot ne e sertificiran za netflix istoto e i so eon box vo srbijaПрашање до оние кои ги имаат новиве андроид ресивери , зошто не го пронаоѓа Netflix на плејстор ?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Toa treba da go prijavat kaj niv i tie da go vnesat vo sertificirani urediГо поправија ова со текстов во прашалници.
А ако нема Netflix тогаш имате Stremio за бесплатно и со српски,хрватски, босански превод. Можеби не е исто ама е добра алтернатива замена кога се нема или не ти се плаќа плус доплата уште нешто. Друго секој што има било каков smart телевизор a денешно време секој телевизор е smart верувам има Netflix. Така да нема потреба од нервози
Ај може нареден update ќе го овозможат Netflix.