MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.478
Поени од реакции
824
Новата магента

Енкодинг не знаат да подесат

Sent from my phone using Tapatalk
Факт е дека брзаа да ја пуштат платформава ама уште не им е е средена, ама би требало да ја средат со тек на време наредни месеци
Автоматски споено мислење:

dvb-t vadi pokvalitetna slika od telekom.
Дали е можно да се види на двбт со кој битрајт одат каналите? имам сони тв од 2014 година

Член од
12 март 2024
Мислења
400
Поени од реакции
541
Факт е дека брзаа да ја пуштат платформава ама уште не им е е средена, ама би требало да ја средат со тек на време наредни месеци
Автоматски споено мислење:

Дали е можно да се види на двбт со кој битрајт одат каналите? имам сони тв од 2014 година
Не.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.841
Поени од реакции
2.106
Arena premium ima premier liga, neznam dali e samo kaj meneslikata e katastrofa celo vreme secka ne e fluidno,oci bolat ova ne e ni sd kvalite.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.405
Поени од реакции
590
Вчера го обновив договорот за Магента и денес ми ги монтираа новите ресивери и ми ставија нов рутер (Техниколор црниот) .
Први впечатоци , сликата е минимално подобра , брзината на интернетот е масималната (согласно договорот/пакетот) , и новиот софтвер има повеќе опции во однос на стариот ...
Повеќе информации ќе споделам деновиве .

Јас сум задоволен од промената

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.179
Поени од реакции
537
Вчера го обновив договорот за Магента и денес ми ги монтираа новите ресивери и ми ставија нов рутер (Техниколор црниот) .
Први впечатоци , сликата е минимално подобра , брзината на интернетот е масималната (согласно договорот/пакетот) , и новиот софтвер има повеќе опции во однос на стариот ...
Повеќе информации ќе споделам деновиве .

Јас сум задоволен од промената

Ako vas ve zadovoluva promenata so televizijata vie da se smenite na a1 ke se preporodite

Член од
5 април 2024
Мислења
4
Поени од реакции
2
Dal ima nekoj na test 1-3 dena magenta tv nalog? Ne go zloupotrebuvam nalogot cisto da vidam so kanali imaet.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.405
Поени од реакции
590
Ako vas ve zadovoluva promenata so televizijata vie da se smenite na a1 ke se preporodite
Верувам дека си во право , али пуста навика ,научени сме парите на Германците да им ги даваме

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.405
Поени од реакции
590
Прашање до оние кои ги имаат новиве андроид ресивери , зошто не го пронаоѓа Netflix на плејстор ?

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.179
Поени од реакции
537
Прашање до оние кои ги имаат новиве андроид ресивери , зошто не го пронаоѓа Netflix на плејстор ?

Kaj move tv mi raboti netflix ima i netflix kopce na dalinsko, ne sum siguren dali e poradi toa ama kako sto znam dokolku go nema netflix na playstore znaci uredot ne e sertificiran za netflix istoto e i so eon box vo srbija

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.676
Поени од реакции
8.106
Го поправија ова со текстов во прашалници.

А ако нема Netflix тогаш имате Stremio за бесплатно и со српски,хрватски, босански превод. Можеби не е исто ама е добра алтернатива замена кога се нема или не ти се плаќа плус доплата уште нешто. Друго секој што има било каков smart телевизор a денешно време секој телевизор е smart верувам има Netflix. Така да нема потреба од нервози :icon_lol:

Ај може нареден update ќе го овозможат Netflix.

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.179
Поени од реакции
537
Го поправија ова со текстов во прашалници.

А ако нема Netflix тогаш имате Stremio за бесплатно и со српски,хрватски, босански превод. Можеби не е исто ама е добра алтернатива замена кога се нема или не ти се плаќа плус доплата уште нешто. Друго секој што има било каков smart телевизор a денешно време секој телевизор е smart верувам има Netflix. Така да нема потреба од нервози :icon_lol:

Ај може нареден update ќе го овозможат Netflix.
Toa treba da go prijavat kaj niv i tie da go vnesat vo sertificirani uredi

Kajgana Shop

На врв Bottom