- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.857
- Поени од реакции
- 11.836
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти кажале дека 3000€ годишно плаќаат луѓето за такви приколки?!@bijons Ти благодарам многу.
Имам понуда за една приколка на островот Амуљани, па здравје после велигден ке одиме да ја видиме....била блиску до плажа, оддалеченост од приколка до друга приколка била супер, интима, услови и хигиената во кампот била добра.
Да, знам се, но тоа и ми беше поентата на темата...убаво ми рече Хоуп дека поисплатливо е да си купам гарсоњера отколку приколка...но ми требаат причини за да ги разубедам децата кои во моментот се запалени за приколка поред плажа(ама не било која).Ти кажале дека 3000€ годишно плаќаат луѓето за такви приколки?!
Остај ја другачка ти chatGTP, што имала другар, што плаќал 1000че(тоа може само во некој чунга-лунга камп, во лозјето и нивите на ридот! Со поглед на море… на само 5км воздушна линија.. и комшија да ти биде Убумбу со неговите 9 деца)
Ај ќе почекаме апдејт
П.С. и комарци има по тоа камповите.. во случај еве да не знаеш, пошо летуваш само во Бурџ Ал-Араб![]()
Ова веќе не е тема за исплатливост!Да, знам се, но тоа и ми беше поентата на темата...убаво ми рече Хоуп дека поисплатливо е да си купам гарсоњера отколку приколка...но ми требаат причини за да ги разубедам децата кои во моментот се запалени за приколка поред плажа(ама не било која).
Да, знам се, но тоа и ми беше поентата на темата...убаво ми рече Хоуп дека поисплатливо е да си купам гарсоњера отколку приколка...но ми требаат причини за да ги разубедам децата кои во моментот се запалени за приколка поред плажа(ама не било која).
Не знам колку пари е приколката и не знам колку пари е годишна кирија за местото каде ќе ти лежи кампот, само за информација Амуљани е многу мал остров со една добра плажа (Аlikes Beach) која е многу фул со народ. Другите плажи не се као на слики, туку се тесни и мали и малце критични за со кола, тесни патчиња низ тоа ридовите а ништо посебно. Башка и транспортот е малце финансиски преценет, пошто траектот 10 минути вози од копно до островот а плаќаш 15-20 евра со све кола во еден правец. Не ме држи за збор за цениве пред 2 години бев ама памтам дека го искоментирав ова дека не се исплати. Ништо посебно од место вака генерално гледано. Јас тогаш бев у Јерисос на одмор и ги поминав сите околни места од кои највише впечаток (после Јерисос) ми остави Коумитца бич, убава песочна плажа. И Аликес е добра ама има многу гужва, ние први дојдовме на плажата и се сместивме на буквално 1 метро од вода, после 5 саати нагрна народ и не можев да влезам у вода.@bijons Ти благодарам многу.
Имам понуда за една приколка на островот Амуљани, па здравје после велигден ке одиме да ја видиме....била блиску до плажа, оддалеченост од приколка до друга приколка била супер, интима, услови и хигиената во кампот била добра.
Па ете тоа ми треба бе душо...Ти благодарам.Не знам колку пари е приколката и не знам колку пари е годишна кирија за местото каде ќе ти лежи кампот, само за информација Амуљани е многу мал остров со една добра плажа (Аlikes Beach) која е многу фул со народ. Другите плажи не се као на слики, туку се тесни и мали и малце критични за со кола, тесни патчиња низ тоа ридовите а ништо посебно. Башка и транспортот е малце финансиски преценет, пошто траектот 10 минути вози од копно до островот а плаќаш 15-20 евра со све кола во еден правец. Не ме држи за збор за цениве пред 2 години бев ама памтам дека го искоментирав ова дека не се исплати. Ништо посебно од место вака генерално гледано. Јас тогаш бев у Јерисос на одмор и ги поминав сите околни места од кои највише впечаток (после Јерисос) ми остави Коумитца бич, убава песочна плажа. И Аликес е добра ама има многу гужва, ние први дојдовме на плажата и се сместивме на буквално 1 метро од вода, после 5 саати нагрна народ и не можев да влезам у вода.
Не би купил камп таму, кога веќе си стрикно решена за камп боље ти е у она прчварникот тука околу Солун тие Парајлија марајлија како и да ги викаат местата каде идат сите и се најблиску за да можеш и рандом викенди да тераш.
Лично за мене камп приколка е тапа ствар и кампување ми е истотака циганска работа, да се бањаш и идеш по нужда у јавен тоалет и туш, да немаш клима и да те дават комарци.
Поише ми се свиѓа идејата да се купи од оние најмодерните кампови со клима и вц што имаат, со соби внатре, као им беше името не ми текнува, и да си возиш кај сакаш.
Топ е приколка, ќе се отепаш клецкање на раат.На два ума сум искрено, дали да купам или не, некој добра приколка во некој, се разбира, добар камп во Грција.
Едни ми велат боље да си изнајмам и да си поминам десетина дена отколку да ја купам за да во неа бидам само еден месец, па дека ке ми здосадило секое лето да одам на исто место, многу трошкови идр.
Грчките кампови не ги знам, никогаш не сум била во ниту еден, па затоа дајте мислења, дали да се вложи во приколка, дали се исплати, кој камп ви се бендисал, кој има најидеални услови, нели, тоалети, плажа, продавници идр.
A во хотели и апартмани те држат затворен одреден предиод во собата или смееш да искачаш и да се враќаш кога ќе посакаш ?Генерално, на одмор кога одам сакам да поминувам што е можно подолго време на плажа, отколку да дремам во хотелот или собата.
Не среќо, сакам да кажам дека не ми е битно пример да е хотелски смештај со пет ѕвездици. И како што кажав се си има предности и мани. Јас сум човек што ја сака природата.A во хотели и апартмани те држат затворен одреден предиод во собата или смееш да искачаш и да се враќаш кога ќе посакаш ?
Види.. убаво е што ја сакаш природата..Не среќо, сакам да кажам дека не ми е битно пример да е хотелски смештај со пет ѕвездици. И како што кажав се си има предности и мани. Јас сум човек што ја сака природата.
Види.. убаво е што ја сакаш природата..
Ама имав прилика да поминам еден ден Пантелејмон(-ас). Тоа е кога одиш накај Лептокарија..
Цела колонија наши има таму! Буквално пола камп!
Арно ама: плажата чемер накај јад! Па Охрид има подобри плажи од тој тип(камчиња/песок). Неисчистена, јер само кампот ја опслужува, а камперите не се шинуваат! Влегуваш во вода, три чекори, две метра длабина. За деца автоматски не е, а ни па мене ќеиф ми орави тоа. Во близина некој чува свињи, и тоа така апла убаво на плажата се осеќаше
Е сега не влегов во самиот камп, па не можам да кажам повеќе…
Ама ако сакаш таква “природа”.. ондак океј!