Нека гледа тогаш како му го ебава животот некоја недоквакана кокошка и нека плачи. Гледам добро му оди.
И не му реков да прави такво нешто, него напишав
што јас би направил (пошто мешање во приватен живот откако сум раскрстил со тебе и/или курвање додека спиеш со мене и имаме деца заедно не толерирам па апсолутно сум алергичен на такви персони и не одговарам за сопствената реакција).
Тоа ѓубре претходно му го прееба животот откако го остави или пред олтар/веридба или непосредно после свадба (таков некој филм беше, можда и малку грешам пошто не можам да се сетам точно али нималку мала работа) и од таков стрес братот се врати, се собра, си продолжи во животот и гнасата на еден кукавично подмолен начин повторно му се меша и сака да му ја еби и сегашната прилика за среќа.
Толкаво дно да си од човек заслужуваш да ти се деси некоја пиздарија.
За такви само стапот, а дали потоа ќе има сведоци или ќе докажи на суд како сум ја направил да се рани со сламка е друго 20.
Можда некој има грев за курви во душа, јас не, макар и слива имале меѓу нозе наместо јајца. Тоа ќе си го претепаш за да те памтат уште 3 следни нејзини генерации, ако ги има.
Него, конкретно, го посоветував да си разговара со новата девојка, да ја објасни ситуацијата и ако и таа му се качи на глава ич кур да не го боли, клоцата вгаз. Доволно нерви кркал во животот и доволно се правдал таму кај што не бил ценет. Очигледно.
За тоа дека ќе ја нашлака старата, според ова шо го читам, чисто сумњам.