Ska Maniac
Бараба
Не знам за тебе ама јас од хороскопски знак можам доста информации да извлечам за било која личност.Страшната лична информација у пичку матер, чиниш матичен број бараме да ни кажеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам за тебе ама јас од хороскопски знак можам доста информации да извлечам за било која личност.Страшната лична информација у пичку матер, чиниш матичен број бараме да ни кажеш.
Контекстот е да се плеснете негде здраво нема ваљда конструктивни муабети да терате...Кој е контекстот на прашањево ?
Зокица знае у себе дека мене на Јамајка ми се иде...
Контекстот е да се плеснете негде здраво нема ваљда конструктивни муабети да терате...
Немој таќе... Ќе се договоримо нешто...Тебе на пример радо би ти плеснала два три шамари, ама онака мераклиски, да наплатим за секоја глупост што ја имаш истрескано низ темиве.
Број 6 мене ми е покрај толку Марс и 6 уште 3шестки ми фалат па да ѓаволот ќе го обесамНе знам колку си запознаена со фактот дека матичниот број започнува токму со датумот на раѓање. Малце размисли.
Толку време пројде се си мислам дека можеби е од напред Девица а позади Стрелец.Што си у хороскоп Ска?
Многу си кринџ со бумерско - камионџискиве досетки.Толку време пројде се си мислам дека можеби е од напред Девица а позади Стрелец.
Многу си кринџ со бумерско - камионџискиве досетки.
Уствари и со рамната земја си кринџ ама ајде тоа некако се вари.
Ова е најчеста особина кај жените. Да не е транџа?Ред флег ми е да се мурти ко невеста во ПМС, да не смее да се искара човек. Па silent treatment глупости. Поарно искарај се, излуфтирај се пола саат надвор, па врати се, смири се. Ќе се вреѓал за секое. Отворено комуницирај, поарно отколку да се бориш за наградата пар со најмалку караници, а под тепих сите состојки од рецептот за апокалипса.
Ова е најчеста особина кај жените. Да не е транџа?![]()