Мерцедес не ја става више пошто они одамна прешле преку тоа. Па сега демоде им е да ставаат такви стари технологии во Мајбахот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во постот пишува дека инвентивноста ја надминала Германската.Небитно е дали постои како технологија, финтата е што добиваш за парите. Ете ги другите не ја имплементираат, овде ја ставиле, и гарант со цела опрема се поефтини.
Во постот пишува дека инвентивноста ја надминала Германската.
Ја надминала 40 години старата инвентивност, да.
И таа суспензија, ако ја имплементираат во кола тоа ќе биде кола од 150 000 евра нагоре со 50 производствени примероци годишно.![]()
И јас нешто така мислам.не е нешто научна фантастика да се имплементира
И јас нешто така мислам.![]()
Обратно е, треба да биди: да имаше во црпката ќе мислеше.Ништо не мислиш ти, да мислеше ќе имаше нешто у црпката.
Така де, ете тие сфатиле дека е поарно да продаваат пајтон наместо лимузинаВо постот пишува дека инвентивноста ја надминала Германската.
Ја надминала 40 години старата инвентивност, да.
И таа суспензија, ако ја имплементираат во кола тоа ќе биде кола од 150 000 евра нагоре со 50 производствени примероци годишно.![]()
Би му продале тие и кочија, ако најдат такви што ќе ја купат.Така де, ете тие сфатиле дека е поарно да продаваат пајтон наместо лимузинаШто значи или не разбираат како, или ги дупат муштериите во здрав памет со штедење и користење на инфериорни делови.
Едно е да сме иронични, друго е реална ситуација. Не секогаш нова технологија е подобра од нешто што постои, во случајов и да било стара технологија, излегува дека е далеку покомотна од оваа другата што се продава како најлуксузен модел.Би му продале тие и кочија, ако најдат такви што ќе ја купат.
Ама нема гајле, се додека економијата оди на ракети место лимузини, нели?![]()
Рамџетот е економски неисплатлив.Едно е да сме иронични, друго е реална ситуација. Не секогаш нова технологија е подобра од нешто што постои, во случајов и да било стара технологија, излегува дека е далеку покомотна од оваа другата што се продава како најлуксузен модел.
Економијата ми изгледа дека им оди прилично добро, ако се изразам во твоја терминологија: Германија ми изгледа дека користи уште пропелери, а Кина ќе да префрлила на рамџет.
Прегледај го приврзокот 411517
Рамџетот е економски неисплатлив.
Види, никој не спори за економијата, за прогресот и за сите работи каде Кинезите имаат невиден раст.
Муабетот ми беше дека предосадни се вакви маркетинг досетки дека Кинезите измислиле нешто wow, што видовме дека веќе постоело пред 40 години.
На светот му треба навистина инвентивна Кина (или друга земја што не е САД) за забрзан прогрес и корист на сите на планетава. А не маркетнг трикови.
Искрено не го ни отворив видеото што си го ставил, гледаш ти верувам на збор дека било постојна технологија.Рамџетот е економски неисплатлив.
Види, никој не спори за економијата, за прогресот и за сите работи каде Кинезите имаат невиден раст.
Муабетот ми беше дека предосадни се вакви маркетинг досетки дека Кинезите измислиле нешто wow, што видовме дека веќе постоело пред 40 години.
На светот му треба навистина инвентивна Кина (или друга земја што не е САД) за забрзан прогрес и корист на сите на планетава. А не маркетнг трикови.