Пророкот
Ќе ме биде...
Фала богу што рано дознав каде сум па не се инвестирав во стан и кола како што планирав.
Ваљда не си имал намера да купиш стан во Чаир...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала богу што рано дознав каде сум па не се инвестирав во стан и кола како што планирав.
Ваљда не си имал намера да купиш стан во Чаир......таму е највесело и најмузикално, 5 пути дневно.
Бит пазар воздушна линија колку има до центар? Од таму се слушаатМоментално престојувам кај пријатели во Центар и планирав во околината да земам стан, буквално бев готов да го запечатам процесот неделава и да се пензионирам во Скопје. Незнам за ниту една џамија во 3 километри радиус, но вчера се слушаше како да ми е дома, а утрово ме разбуди од длабок сон во 5 наутро.
Незнам како живеат луѓето кои се во непосредна близина на џамија. Ова не е нормално, или јас сум ненормален, или сум единствениот нормален во психијатриската болница што ме прави технички ненормалниот.
Се гледа одамна не си бил во татковинатаЕве го на втора тура оџата дами и господа. Запалив нарѓиле и си ја врзав камилата за една палма и ја уживам атмосферата со Хатиџе љубената ми. Mood што викаат зумерите.
Еве ги и кучињата почнаја да вијат по пеењето на оџата затоа што Скопјани ги затвораат на балкон цела вечер. Европа, европски, интегрирано, и западно.
Се гледа одамна не си бил во татковината![]()
Се гледа одамна не си бил во татковината![]()
Да бил ќе ликува и ќе се сити на оние кои мора да се прават дека ова не им е проблем само зашто мислат дека имаат другарче муслиман.
Да бил ќе ликува и ќе се сити на оние кои мора да се прават дека ова не им е проблем само зашто мислат дека имаат другарче муслиман.
Тогаш имате многу поголем проблем од што мислев. Значи партиите се поделени по етничко/верски линии, и партискиот блок на малцинството е еден, додека на мнозинството е поделен. Партиите на мнозинство им кокетираат на монополската партија на малцинството за да можат да коалицираат, со што секој изборен круг мнозинството губи се повеќе и повеќе затоа што мора да се прават сѐ поголеми и поголеми концесии?Бит пазар воздушна линија колку има до центар? Од таму се слушаат
Први што спомнаа глас за ова се од Левица сите останати ќутат и пушат за да можат да си коалицираат
Почекај сега @Menethil ќе дојде да ти објасни, како квадратот у Шкуп од 2000 ќе стаса до 5000 евра..
И како си глуп ако не видиш дека Метропола е, и дека можеш хамбургер у Седмица да појдеш пешки и да си купиш…
Друже, мене ова се ми јасно… само слепец не може да види на кај оди работава..Јас искрено незнам кој купува недвижност во Скопје, по цените кои ги бараат и квалитетот на живот кој Скопје го нуди со нуансите кои ги разговараме. За иста цена можам да купам недвижност во Грција или Шпанија и да живеам на море без разгласни молитви.
Аларамантно е што се повеќе ги има вакви што ги опиша, не знам што се случува, овој феномен го сретнав кај неколку пријатели и колешки од факултет, во стил, ова е новата нормала, доста се жалиш, не е до толку лошо.Да бил ќе ликува и ќе се сити на оние кои мора да се прават дека ова не им е проблем само зашто мислат дека имаат другарче муслиман.