bobi2008
_
- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 2.681
- Поени од реакции
- 182
Не знам баш за што се работи, нешто за евровизија, ама има нешто психоделично во ова. 
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=EE1549FF391B2D44A9F69896D25F87DA
Мора уште ова, некој си играл маде на википедија:
Медарството како движење[се бара извор]
Медарството во Македонија како урбано хедонистичко движење нема конкретно дефиниран почеток ниту пак основач. Во својот најран развој се јавува како уличен термин за роба.[1]
пр: "Бачкоооо, имаш од тоа медот? Дај ми да се залепам, да се напраам еклер."
Подоцна се стекнува со други значења, но во главно означува состојба на душевен мир и спокојство, дистанцирање од секојдневните обврски и грижи, како и израз на екстремно задоволство. Со ширењето на медарството, сè повеќе и повеќе значења се придаваат на медот во зависност од конотацијата.[2]
"Ај да се медариме."
Ајде да општиме сексуално.
Ајде да извршиме дејство кое обајцата духовно ќе не исполни.
"Мед ми е."
Се чуствувам прекрасно.
Опуштен сум, зошто се е опуштено.
"Медарење!"
Моменталната состојба е исклучително задоволителна.
Оргија на медари.
[уреди]Тињарство
Како олицетворение на Анти-медарите се јавуваат тињарите. Тие свесно, но понекогаш и потсвесно делуваат негативно на ситуацијата, и го принудуваат медарот да јаде бед, наместо мед. Се додека постојат медари, ќе постојат и тињари.[3]

http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=EE1549FF391B2D44A9F69896D25F87DA
Мора уште ова, некој си играл маде на википедија:
Медарството како движење[се бара извор]
Медарството во Македонија како урбано хедонистичко движење нема конкретно дефиниран почеток ниту пак основач. Во својот најран развој се јавува како уличен термин за роба.[1]
пр: "Бачкоооо, имаш од тоа медот? Дај ми да се залепам, да се напраам еклер."
Подоцна се стекнува со други значења, но во главно означува состојба на душевен мир и спокојство, дистанцирање од секојдневните обврски и грижи, како и израз на екстремно задоволство. Со ширењето на медарството, сè повеќе и повеќе значења се придаваат на медот во зависност од конотацијата.[2]
"Ај да се медариме."
Ајде да општиме сексуално.
Ајде да извршиме дејство кое обајцата духовно ќе не исполни.
"Мед ми е."
Се чуствувам прекрасно.
Опуштен сум, зошто се е опуштено.
"Медарење!"
Моменталната состојба е исклучително задоволителна.
Оргија на медари.
[уреди]Тињарство
Како олицетворение на Анти-медарите се јавуваат тињарите. Тие свесно, но понекогаш и потсвесно делуваат негативно на ситуацијата, и го принудуваат медарот да јаде бед, наместо мед. Се додека постојат медари, ќе постојат и тињари.[3]