- Член од
- 20 април 2023
- Мислења
- 988
- Поени од реакции
- 2.430
ti si be grev neli go poznavash toj grd tvoj surat na devica, darche glasa za levica i e devicaОва од пасошот слика ти е а глупчо
ti si be grev neli go poznavash toj grd tvoj surat na devica, darche glasa za levica i e devicaОва од пасошот слика ти е а глупчо
Го лапна како поп сарма сега. За жал повеќе не си ми интересен. Оди плачи сега.ti si be grev neli go poznavash toj grd tvoj surat na devica
Затоа мораше опшество да го активирате за да ја направи поинтересна со своите лечења на комплекси?@darkomic Многу го тупиш денес, ја загади темата.
Само љубов милички.Затоа мораше опшество да го активирате за да ја направи поинтересна со своите лечења на комплекси?
Нема они што да викат бидејќи нема да бидат во ситуација да кажуват после изборите кој ќе биде во владаА за овој ЗНАМ од Куманове, што велат, че го има ли во влада?
dogovorena e veke slednata vlada, samo ministerstvata ne se podeleni toa ke zavisi od izborite.Neka projdat izborite pa ke odi na baci raka Micko vo stabot na Levica
Mnogu gledas filmovi. Korumpirani i politicari so golem bagaz kako Micko so hidrocentralite i Zaev so eden kup kriminali lesno se kontroliraat, za 99% od Levica nemaat nisto taka da mozat samo da im se fatat.
Што им текна? Избори се знам. Исто ко сеа Сдс само ќе вика Македонија, Северна ни са иљач, а ВМРО ќе ги спомиња многу повеќе уставобранителите. Се е тоа предизборен Пиар.
Сакаш да кажеш местени се изборите?dogovorena e veke slednata vlada, samo ministerstvata ne se podeleni toa ke zavisi od izborite.
vo stab na levica edino policija ke vleze koga togas
Кај него во Асралија ги имаат договарано.Сакаш да кажеш местени се изборите?
ne. dogovreno e so kogo ke se koalicira post izborno i ke imaat 61+ pratenik.Сакаш да кажеш местени се изборите?
Во било која канцеларија на Левица во Македонија стои знамето со ѕвездата од Кутлеш многу пред овие избори т.е уште од самото отворање на канцеларијата.Што им текна? Избори се знам. Исто ко сеа Сдс само ќе вика Македонија, Северна ни са иљач, а ВМРО ќе ги спомиња многу повеќе уставобранителите. Се е тоа предизборен Пиар.
А бе прво скокни па викни оп а не овака многу сигурни или секој ке влезе во шемата битно е да се дојде на властne. dogovreno e so kogo ke se koalicira post izborno i ke imaat 61+ pratenik.