Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Vcera da se razbudev od koma i da ja citkav temata, takov vpecatok ke dobiev. Toa srcinja od ljuge, na mravka ne gazat ;)
кажи кој се бугарите да им редам по список додека спијат админи

@c i t r o здраво, од грујов кур не тргаше уста, што те натера да се побугарчиш?

кажи кој се бугарите да им редам по список додека спијат админи

@c i t r o здраво, од грујов кур не тргаше уста, што те натера да се побугарчиш?

На жена ти ко и го начукав до јаја...она ме натера. А ја за добра пичица сфе можам да направам..:rolleyes:

Vcera da se razbudev od koma i da ja citkav temata, takov vpecatok ke dobiev. Toa srcinja od ljuge, na mravka ne gazat ;)
Има убај деца и таму, ама прво мора да се зачистат лошите за да се истакнат поарните.

Ај остај Украинците, тие може се емотивни во моментов, губат територија, изгинаа за куроздравје, она што мене ме измачува е каде му се емоциите на овие хуманитарците од нашата земја, а и од западните?

За тие срањата во Франција сите наредија знамиња, да не прочитав вести ќе мислев почнал некој спортски настан па навиваат за нив, претходно сите кубеа коси за САД, и да не набројувам. Сега мамара, ги нема за живи да пишат по некоја мисла како се греота овие што изгинаа и нивните фамилии, а знаме уште послабо.
Барем јас подразбирам дека ако си човек со добра душа, жал ќе ти биде за луѓето, без разлика на националноста, религијата или политичката определба, што ме тера да заклучам дека сите се исти бездушни копилиња, само тераат маркетинг кога им одговара.

На жена ти ко и го начукав до јаја...она ме натера. А ја за добра пичица сфе можам да направам..:rolleyes:

bugar majka ti i sestra ti se poznati po toa sto redovno i go nacukuvale do jaja... maskiot rod ste edino poznati po kradenje i toa sto redovno gubite vojni i ste so gresnata strana... isto ke bide i ovojpat, sto ti navijas za urkite garant gubat na kraj. edino glupi ste, ali da, majkite i sestive vi se dobri kurvi.

Тебе мртва овца не ти дава бе а колку го цицаше на грујо уште ти тече од уста.

Тебе мртва овца не ти дава бе а колку го цицаше на грујо уште ти тече од уста.

Прашај ја неа зашто ми дава..добро ја цепам изгледа..квалитетен играч јбг.
Автоматски споено мислење:

bugar majka ti i sestra ti se poznati po toa sto redovno i go nacukuvale do jaja... maskiot rod ste edino poznati po kradenje i toa sto redovno gubite vojni i ste so gresnata strana... isto ke bide i ovojpat, sto ti navijas za urkite garant gubat na kraj. edino glupi ste, ali da, majkite i sestive vi se dobri kurvi.

Уште ли си жив бе офчар глуп. Ја мислев си скапал таму у аус пустина.. гомното пак исплива на површина ти ибам суратот скапан :ROFLMAO:

Прашај ја неа зашто ми дава..добро ја цепам изгледа..квалитетен играч јбг.

Уште ли си жив бе офчар глуп. Ја мислев си скапал таму у аус пустина.. гомното пак исплива на површина ти ибам суратот скапан :ROFLMAO:
Блгарче стана бе од кумановски циган. Сега си европски Циган.

Кој си бе ти што ми лижеш јајца касно насабајле? Гледам тазе си крстен,што се криеш како пичондра или од сто јузри јунак се правиш..

Ќе ми каже жена ти..што се замараш

Последно уредено:
Кој си бе ти што ми лижеш јајца касно насабајле? Гледам тазе си крстен,што се криеш како пичондра или од сто јузри јунак се правиш..

Ќе ми каже жена ти..што се замараш
Кумановски циган со блгарски паспорт тоа е дами и господа нашиот почитуван @c i t r o

Na Putin mnogu povekje ke mu se isplatese uste na pocetok od vojnata da ja zveknese nuklearkata.
Neka go jade kurot sea navivam za ukraincite koi najmnogu i pomognaa na Makedonija vo vojnata so 4 sukhoi letala.
Sukhoite partali napravija vo Aracinovo, sah mat bese toa poso uckite bea samo peshadija nemaa avijacija. Potoa amerite gi vadea so avtobusi.
Slava Ukraini

Последно уредено:
Na Putin mnogu povekje ke mu se isplatese uste na pocetok od vojnata da ja zveknese nuklearkata.
Neka go jade kurot sea navivam za ukraincite koi najmnogu i pomognaa na Makedonija vo vojnata so 4 sukhoi letala.
Sukhoite partali napravija vo Aracinovo, sah mat bese toa poso uckite bea samo peshadija nemaa avijacija. Potoa amerite gi vadea so avtobusi.
Slava Ukraini

Haracina? po po ...

Slava Ukraini

Некако како 9ти пат истото да го пишуваш на темава а ?

Оваа зарѓаната е нарачана уште од Хрушчов :D

Со такви ги поздравуваа нацистите Азовстал/Мариупол. Имаат доста од советските залихи, некои се толку зар'ѓани што се гледа дека со шмишајбна ги шмирглале... Зар'ѓани или не секако прават големи експлозии... Барем повеќето. :D

Ама виде ли како ја офарбале и нашминкале како за Шојгу да се слика?
Нема лабаво. :unsure:

1711354712945.png

Некои детали...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom