Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    752
Член од
12 март 2024
Мислења
400
Поени од реакции
541
Vcera da se razbudev od koma i da ja citkav temata, takov vpecatok ke dobiev. Toa srcinja od ljuge, na mravka ne gazat ;)
кажи кој се бугарите да им редам по список додека спијат админи

@c i t r o здраво, од грујов кур не тргаше уста, што те натера да се побугарчиш?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
кажи кој се бугарите да им редам по список додека спијат админи

@c i t r o здраво, од грујов кур не тргаше уста, што те натера да се побугарчиш?
На жена ти ко и го начукав до јаја...она ме натера. А ја за добра пичица сфе можам да направам..:rolleyes:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Vcera da se razbudev od koma i da ja citkav temata, takov vpecatok ke dobiev. Toa srcinja od ljuge, na mravka ne gazat ;)
Има убај деца и таму, ама прво мора да се зачистат лошите за да се истакнат поарните.

Ај остај Украинците, тие може се емотивни во моментов, губат територија, изгинаа за куроздравје, она што мене ме измачува е каде му се емоциите на овие хуманитарците од нашата земја, а и од западните?

За тие срањата во Франција сите наредија знамиња, да не прочитав вести ќе мислев почнал некој спортски настан па навиваат за нив, претходно сите кубеа коси за САД, и да не набројувам. Сега мамара, ги нема за живи да пишат по некоја мисла како се греота овие што изгинаа и нивните фамилии, а знаме уште послабо.
Барем јас подразбирам дека ако си човек со добра душа, жал ќе ти биде за луѓето, без разлика на националноста, религијата или политичката определба, што ме тера да заклучам дека сите се исти бездушни копилиња, само тераат маркетинг кога им одговара.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.885
Поени од реакции
25.366
На жена ти ко и го начукав до јаја...она ме натера. А ја за добра пичица сфе можам да направам..:rolleyes:
bugar majka ti i sestra ti se poznati po toa sto redovno i go nacukuvale do jaja... maskiot rod ste edino poznati po kradenje i toa sto redovno gubite vojni i ste so gresnata strana... isto ke bide i ovojpat, sto ti navijas za urkite garant gubat na kraj. edino glupi ste, ali da, majkite i sestive vi se dobri kurvi.

Член од
12 март 2024
Мислења
400
Поени од реакции
541
Тебе мртва овца не ти дава бе а колку го цицаше на грујо уште ти тече од уста.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Тебе мртва овца не ти дава бе а колку го цицаше на грујо уште ти тече од уста.
Прашај ја неа зашто ми дава..добро ја цепам изгледа..квалитетен играч јбг.
Автоматски споено мислење:

bugar majka ti i sestra ti se poznati po toa sto redovno i go nacukuvale do jaja... maskiot rod ste edino poznati po kradenje i toa sto redovno gubite vojni i ste so gresnata strana... isto ke bide i ovojpat, sto ti navijas za urkite garant gubat na kraj. edino glupi ste, ali da, majkite i sestive vi se dobri kurvi.
Уште ли си жив бе офчар глуп. Ја мислев си скапал таму у аус пустина.. гомното пак исплива на површина ти ибам суратот скапан :ROFLMAO:

Член од
12 март 2024
Мислења
400
Поени од реакции
541
Прашај ја неа зашто ми дава..добро ја цепам изгледа..квалитетен играч јбг.

Уште ли си жив бе офчар глуп. Ја мислев си скапал таму у аус пустина.. гомното пак исплива на површина ти ибам суратот скапан :ROFLMAO:
Блгарче стана бе од кумановски циган. Сега си европски Циган.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Кој си бе ти што ми лижеш јајца касно насабајле? Гледам тазе си крстен,што се криеш како пичондра или од сто јузри јунак се правиш..

Ќе ми каже жена ти..што се замараш

Последно уредено:
Член од
12 март 2024
Мислења
400
Поени од реакции
541
Кој си бе ти што ми лижеш јајца касно насабајле? Гледам тазе си крстен,што се криеш како пичондра или од сто јузри јунак се правиш..

Ќе ми каже жена ти..што се замараш
Кумановски циган со блгарски паспорт тоа е дами и господа нашиот почитуван @c i t r o

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.292
Поени од реакции
2.001
Na Putin mnogu povekje ke mu se isplatese uste na pocetok od vojnata da ja zveknese nuklearkata.
Neka go jade kurot sea navivam za ukraincite koi najmnogu i pomognaa na Makedonija vo vojnata so 4 sukhoi letala.
Sukhoite partali napravija vo Aracinovo, sah mat bese toa poso uckite bea samo peshadija nemaa avijacija. Potoa amerite gi vadea so avtobusi.
Slava Ukraini

Последно уредено:
Член од
12 март 2024
Мислења
400
Поени од реакции
541
Na Putin mnogu povekje ke mu se isplatese uste na pocetok od vojnata da ja zveknese nuklearkata.
Neka go jade kurot sea navivam za ukraincite koi najmnogu i pomognaa na Makedonija vo vojnata so 4 sukhoi letala.
Sukhoite partali napravija vo Aracinovo, sah mat bese toa poso uckite bea samo peshadija nemaa avijacija. Potoa amerite gi vadea so avtobusi.
Slava Ukraini

Haracina? po po ...

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.293
Поени од реакции
13.866
Slava Ukraini

Некако како 9ти пат истото да го пишуваш на темава а ?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.656
Поени од реакции
35.529
Оваа зарѓаната е нарачана уште од Хрушчов :D
Со такви ги поздравуваа нацистите Азовстал/Мариупол. Имаат доста од советските залихи, некои се толку зар'ѓани што се гледа дека со шмишајбна ги шмирглале... Зар'ѓани или не секако прават големи експлозии... Барем повеќето. :D

Ама виде ли како ја офарбале и нашминкале како за Шојгу да се слика?
Нема лабаво. :unsure:

1711354712945.png

Некои детали...

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom