Идеално 65 инчи ама разликата од 65 до 55ка големина е 40 илјади шо некако не ми изхлефа испчатчиво оа затоа 55, бев во план ц2ката да ја земам ама ја тргнаја од продажба кај нас а беше 10-15к поефтина од ц3. Иначе ги имам наведено погоре, б3 и ц3 лг и од самсунг с90ц и с95б, со тоа што парите од разликата ако би ги зел поефтините(б3 или с95б)би ги вложил во соунд бар.
Или да почекам да излезе ц4 па да очекувам прајс дроп.
C2 padna na cena koga izleze C3 no sepak ne ocekuvaj da ide mnogu nadole, sepak se barani i kvalitetni modeli no mozno e da vredi da se poceka ako iskaca C4 skoro za da se namali toj price gap barem pomegu 55’ i 65’.
Jas go imam C2 nekoja godina, uste ne bese izlezen C3 ama sum prezadovolen, ne sum osetil podobar oled prethodno pogotovo za gaming kako sto baras i za gledanje serii. Crnoto ednostavno si e apla crno, ako imas sansa vidi gi izlozeni i vidi nekoj drug vo toj rang. Jas taka napraviv i vo toj moment nisto od izlozenite ne izgledase podobro a i vraboteniot mi go preporaca pokraj drugi poskapi modeli isto taka.
Imam zakaceno laptop, tv box i ps5 i pak najcesto go koristam softverot od tv za site tv aps kako disney, appletv, netflix, hbo… ne e baven i funkcionira besprekorno, spored mene. Rano mi e za upgrade no golema preporaka od mene za C2/3, nema utka. Samo bi ti rekol da pazis dalecina/golemina oti se mnogu bright i jas navecer cesto sedam so namaleni svetlini, ne daj boze da zaspies pred nego haha, no preku den i sonce si go koristis kako nisto.