LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
После LG,Sony и , Samsung, tcl имаат најдобра слика. Нема да погрешиш, еве и sony има го препиша производството на tcl.
Сакав 55ка LG C5, но електричарот ме премисли да одам со 65ка за просторијава моја. Е сега, 65ка LG C5 e 107к што ми е малку премногу за буџетот со кој што стојам на располагање, па овој TCL ми се виде како достојна замена, иако не е OLED, често гледам конкретниов модел го споредуваат баш со LG C5.

Сакав 55ка LG C5, но електричарот ме премисли да одам со 65ка за просторијава моја. Е сега, 65ка LG C5 e 107к што ми е малку премногу за буџетот со кој што стојам на располагање, па овој TCL ми се виде како достојна замена, иако не е OLED, често гледам конкретниов модел го споредуваат баш со LG C5.
Колку ти е просторијата?
Олед има многу подобри бои од куантум дот затоа е и поголема црната.

Колку ти е просторијата?
Олед има многу подобри бои од куантум дот затоа е и поголема црната.
Дневна + трепезарија околу 25м2. Димензија на ѕидот е негде 2.5м висина 2.35м ширина.

Pa zemi lg b5. Dovolno e svetol
Автоматски споено мислење:

Дневна + трепезарија околу 25м2. Димензија на ѕидот е негде 2.5м висина 2.35м ширина.
Izmeri od kaucot do tv rastojanie, imas po internet so preporaki spored oddaleceost

Pa zemi lg b5. Dovolno e svetol
Автоматски споено мислење:

Izmeri od kaucot do tv rastojanie, imas po internet so preporaki spored oddaleceost
Најдалечната точка на еден од каучите ќе биде околу 3.2- 3.5 метри оддалеченост.

Големината на ѕидот нема врска , туку како членот погоре што потенцира далечината од тв.
2/2.5 метра минимално треба да си оддалечен од телевизорот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom