E
Уште самиот ѓон на сликата ти кажува многу!Помош
Дали овие
adidas Патики RETROPY E5 | Buzz - Online Shop
adidas Retropy E5 се машки lifestyle патики чиј дизајн е инспириран од трчањето. Го зедовме најдоброто од минатото и го ставивме во овие модерни функционални...www.buzzsneakers.mk
или овие
Puma Патики RS-X Efekt | Buzz - Online Shop
Унисекс патиките Puma RS-X се совршен избор за сите љубители на удобноста и стилот. Овие патики се направени од квалитетни материјали кои обезбедуваат издржл...www.buzzsneakers.mk
Барам удобни за пешачење, но мора црна боја. Многу мал избор има.Уште самиот ѓон на сликата ти кажува многу!
Адидасот очито се заоблени(rocker), a вториве гломазни и рамни, што не мора да значи дека се и лоши за одење/стоење!
Всушност рокер дизајнот е поверојатно да биде незгоден за стоење/одење…
Не знам за што ги бараш… ама ако е само ради изглед(мода), тогаш заборави се што кажав.
Оди во Аутлет и одбери било кој патики за трчање. Сигурно ќе најдеш некој Пегасус на 40% попуст.Барам удобни за пешачење, но мора црна боја. Многу мал избор има.
Да секако ако живее во околина на Арктичкиот Круг.Ако е за пешачење и често стоење јас би одел со чизми DocMartens. Малку се крути додека да се разгазат, ама после тоа се многу удобни и ќе ти траат многу подолго отколку што би ти траеле патики.
Иста мака имав со терекс горетекс!Да секако ако живее во околина на Арктичкиот Круг.
Предпоставувам дека живее во Македонија каде што за 2 недели макс ќе биде 25 + степени и не знам колку удобноста на ДокМартинсот ќе му помогне околу зовривањто на челикот на пеколниве температури.
Јас моите есенва и зимава ги облеков дури 2 пати кога имаше поплави надвор. Снег и онака асално не падна .
Ако ги носиш во лето во Канада или Норвешка ок. Јас во лето газам на асфалт од 70 степени каде што гумен ѓон се лепи а апостолката се топи и се претвора во мастика. Така што баш такви како на сликата со сунѓерест ѓон се најдоби за климава во МКД.Преложив Мартинс бидејќи јас носам чизми среде лето, не ми пречи жешкото. Имам и терекс и ги носам преку лето, лабаво. Ако одам на Водно не сум од оние што менуваат патики кога ќе излезат од кола и пак менуваат кога ќе се вратат во кола.
Новите Мартинс се без железо, така да не прегреваат.