- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.028
Хахаха ја вака на физичко цел животШто ти е бе, порано кога игравме фудбал, доаѓаа некои да бранат во фармерки со засукани чорапи преку нив, а горе дрес со се голмански ракавици.![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Хахаха ја вака на физичко цел животШто ти е бе, порано кога игравме фудбал, доаѓаа некои да бранат во фармерки со засукани чорапи преку нив, а горе дрес со се голмански ракавици.![]()
Можам да замислам само каква е реалната приказна и која е позадината на сето ова.
Каур прободел Албанец и го довел до долга кома заради девојка. Коментарите прочитајте ги.
18 utakmici nemate pobeda protiv Shkendija.
Da bev shi ptar od srekja dvapati ke go udrev sunet i toa so motorna pila... alal da Im e na shipkite bravo.
Vo pravo si ne e za roba ovaj, samo za kuce da mu daes da pasi vo planina i potoa da mu go ispushi na kuceto poso bil grd kako kamen samiot si kazuva...
Vo slucajov ti si klasicen kuropusac im go pusis na navivacite od Vardar.Eве ви класичен пример на куропушач на овие од малцинствово, па и понатаму тешете го кога ке плаче дека изгубил пари на комар. (Имам емпатија, ама за вакви гниди, за жал не).
Вие ја држите нестабилна. Нула допринос за било какво напредување во државата. Доволно е да се види каде имате апсолутна власт, Тетово. Најѓубре град што може да постои е денес. 50% од извршната власт се албанци, а нели 25% се албанци. За црн кур не ве бива за нешто реално да придонесат тие 50% од извршна власт. Како у 18 век гомната низ сред село ви течат и воопшто не се ни буните за тие работи. Последниот каур во Арачиново го убивте 2006-2007, пак ви е каурот крив?Vashiot problem se vika "Stokholmski Sindrom", znaci vie go sakate vashiot abuzer. Ne mozhe edno da razberete, deka ova drzava ja drzhat stabillna albancite, bidejki so 25 % kutat, i ushte zemat samo toa shto megunarodnite naci im go davat. Bez da se pokushavat sam da gi zemaat svoite pravi.
Srbite vo prviot moment bi ve napagale.
Politicki go drzime, za sve drugo shto si pisuel, mozhe da razgovarame bidejki vo mnogu recenici imash pravo.Вие ја држите нестабилна. Нула допринос за било какво напредување во државата. Доволно е да се види каде имате апсолутна власт, Тетово. Најѓубре град што може да постои е денес. 50% од извршната власт се албанци, а нели 25% се албанци. За црн кур не ве бива за нешто реално да придонесат тие 50% од извршна власт. Како у 18 век гомната низ сред село ви течат и воопшто не се ни буните за тие работи. Последниот каур во Арачиново го убивте 2006-2007, пак ви е каурот крив?
Незнам уште кој прави ви фалат. Може да наброиш баш ме интересира, еве појди од тебе кои права ти фалат? Јас гарантирам дека нема да знаеш што да напишеш.
ako znaes ti sto e geopolitika jas uste ednas cel ke go secamФотографии од погромот во 2004 на туркошиптаpските дивјаци извршен врз Србите на Космет
Овие турски кучиња уште не се свесни што ги чека кога ќе се смени геополитиката
Не, не чувај го за кога ќе дојде моментот да имаат свињите повеќе за јадењеako znaes ti sto e geopolitika jas uste ednas cel ke go secam![]()