- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.139
- Поени од реакции
- 42.787
Çe go gleda nekoj nuse çë mu ja zeme cesta posle znaës kolku e skapo da go sijat ljunferot pak vo sistina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плус тие се лечат бесплатно низ европските клиники.Нема што она да се објаснува и да удоволува на некакви си каури што не верувале во постоењето на тирански платформи.
Кур сечам ако оваа не била бегалка за каур ама во честа на традицијата ја вратиле со шамариÇe go gleda nekoj nuse çë mu ja zeme cesta posle znaës kolku e skapo da go sijat ljunferot pak vo sistina?
Не ме чуди и да е така.Кур сечам ако оваа не била бегалка за каур ама во честа на традицијата ја вратиле со шамари
Не ме чуди и да е така.
А замисли само ова да беше каурка, и да идеше со татко и на работа. Замисли ги само твитовите од разбуденото граџанство, од феминистките, дека била опресирана од патријархот, дека не била ничиј имот и слични просеравања. Шала на страна, ние овде може да се заебаваме до утре сабајле, ама кај нив се знае кој е глава во куќата и кого треба да се почитува. Таткото е алфа и омега и неговото е последно. Ако кажал дека ќе иде со ќерка му на работа ќе иде и точка па макар ќерка му била директорка на клиника, нема противење и затоа ги поштувам. Нашите калаштури со све ќе се изебат, од ќумбе до сечено, грдо дебело што и да е само странец да е. Све ќе напраат само нема да се омажат со Македонец и да бидат примерни жени. Нив почит кон таткото и неговиот образ ништо не им значи се додека има кој да плаќа пијачки. Они се слободни и образовани моќни жени и не им треба некој маж да им кажува што да прават во животот, а уствари се глупи како гуски и ги користи кој стигне.
Случајно ми текна сега дур возев, по долгогодишно набљудување низ Ск заклучив дека покрај деформираните сурати друга најголема лакмус трака меѓу каур и шиптаp е краток шорц
Шорц е каурски трејдмарк, еве денес малце стопли пола град по шорцеви додека шипац не ти става шорц ни у август на +40, дали е харам или тоа им е совет од оџите не знам додуша они ни тренерки не фураат стриктно фармерка цевка за било која пригода
Случајно ми текна сега дур возев, по долгогодишно набљудување низ Ск заклучив дека покрај деформираните сурати друга најголема лакмус трака меѓу каур и шиптаp е краток шорц
Шорц е каурски трејдмарк, еве денес малце стопли пола град по шорцеви додека шипац не ти става шорц ни у август на +40, дали е харам или тоа им е совет од оџите не знам додуша они ни тренерки не фураат стриктно фармерка цевка за било која пригода
Фармерка и на скијање на Маврово иде