- Член од
- 16 јуни 2013
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 344
Фала бато
yw
Четки имаш во ДМ.Дали сте задоволни од wilkinson classic? Прв пат купувам алат за бричење. И каде може да се најде четка за бричење. Тинекс/рамстор/гранап, нема. Единствено купив Домино, за после бричење. Може мириса пензионерски од Југославија, ама мене топ ми е.
Пробај фати го сечилото од страна некако, директно е рецепт за исекотини…инаку овие се викаат butterfly safety razor, провери по пазариве можеби ги имаВо Македонија некаде ваков safety razor?
Оти со king c gillette-тот кога го менував жилетот на два-три пати масакар се направив.
na menuvanje zileti se isece?Во Македонија некаде ваков safety razor?
Оти со king c gillette-тот кога го менував жилетот на два-три пати масакар се направив.
Прегледај го приврзокот 405369
Прегледај го приврзокот 405371
Да, на менување жилети, на прстите се сечам.na menuvanje zileti se isece?
ili na bricenjeto so nov zilet?
epten e tap Gilette C, kaj mene tuku reci beskorisen.
Јас после секое бричење го вадам жилетот и заедно ги чистам со бричот, потем со ракија и памук (сакам да светка бричот) некогаш и на брзање, па може и тоа да е причината за сечење.aman be drugar
Прегледај го приврзокот 405379
Прегледај го приврзокот 405380
najednostavna rabota e promena na zilet.
еееееј друже,имав нарачано од тука пред две-три години и ја заборавив како се викаше странава,и еве сега видов дека е истата...пак ќе нарачам од таму сапуни,четка,жилети...сосема се ок со цените и shipping-от...ја препорачувам
yw
BIC vazat za edni od najostrite, samo japanskite Feathers se poagresivni od niv.Прегледај го приврзокот 410107
Немојте да сте се излажале на име како мене!
Ги земав оној ден, бербат се направив, сече како лудо, не е за моја кожа дефинитивно, ако имате нежна кожа избегавајте.
Од оние жолти обични Бик, досега немам бољи за бричење а да не ме направи како да сум бил на касап.
Прегледај го приврзокот 410108
10/10