Штета што ги мрзи да направат пена за бричење од истата колекција. Инаку и мене домино ми е фаворит. Мислам дека ги има во ДМ и во ЗУР/ДИМ маркетите.Koga ne znaeme svoeto da si go cenime
Прегледај го приврзокот 382194
Se bricam od osmo oddelenie i nikogas ne mi teknalo da probam od Alkaloid proizvodi za bricenje (nivea gillete loreal podobri bile). Zimovo slucajno gi zemav Domino i Habana. Gi probav i kremata za bricenje i losionot za posle bricenje.
Odlicni se i dvete. Od Domino podobar mi e losionot, a od Habana kremata. Za nisto pari, odlicno bricenje
jas ne koristam pena (pretpostavuvam mislis na tie kako sprej sho se).Штета што ги мрзи да направат пена за бричење од истата колекција. Инаку и мене домино ми е фаворит. Мислам дека ги има во ДМ и во ЗУР/ДИМ маркетите.
na site zaebancii sho gi imam vo zivotot so vlakna, ovie ne mi trebaat@Harald ти си по експериментирање, дали имаш пробано вакви, и ако да, дали се подобри од стандардните тримери?
Прегледај го приврзокот 385483
yuma од пазарче врши работа боље него скапотииве. Е не трае за оставање во наследство ама па и џабе пари е.
ne tropaj glupostiyuma од пазарче врши работа боље него скапотииве. Е не трае за оставање во наследство ама па и џабе пари е.
Дада не жалам што го зедов искрено врвно е. Не би го заменил за друг и ко нов е само чат пат малце бигорче ваѓање и како нов е. Користам Астра жилети сигурно имам уште 20тина.Aaa bravo baki @Staufer za sugestija, rocca-ta si vrede za parite, spie na rakata, poudoben bric ne sum koristel vo zivotot.
Прегледај го приврзокот 401490
Прегледај го приврзокот 401491
Ne e tolku agresiven kako R41, a zavrsuva rabota, dobar e i za na vratot.
Sefte go probav so nivnite zileti Muhle, naredno kje go probam so drugi varjanti da vidam koja kje legne najdobro.
Shvabo si a zavrshil rabotata tuka, zbor da nema
не тропам. Во комбинација со bic жилети скида брада од 2 недели без проблем и иритации на лице. Ако се опуштам ептен користам берберски брич од пазарче со пола bic за 10 мин мазен ко бебче.ne tropaj gluposti
Toa Djubre go kupiv letoska od pazar vo prilep za nekoi 50-60 denari .не тропам. Во комбинација со bic жилети скида брада од 2 недели без проблем и иритации на лице. Ако се опуштам ептен користам берберски брич од пазарче со пола bic за 10 мин мазен ко бебче.
Модерниве бричеви немаат закривеност на главата и gap како yuma, што е битно за ефикасно бричење за тие што тераат недела две со брада.