NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobar poteg, malku i go turna so raka zatoa padna ili KD sakase da iznudi faul (diskutabilno)
Vo sekoja druga situacija KD ke mu zalepi shamar, poso ovaj ne mu e ni do jajcata.

Не. На крај од кариерата ќе се покаже дека Мицич е боље од Дурант.

"Имао сам среће. Није му се играло данас. Један од наjталентованијих играча које сам икад видео, један од мојих омиљених игача. Имам 30 година, то ми неће променити каријеру. И ја сам проклизао неколико пута у каријери, нарочито у НБА. Ништа велико", казао је Мицић.

Ентони Дејвис кога и да игра со физикални центри се губи во одбрана. Го бутнат малце под кош и овој не ни рипа да му го отежни шутот. Чисти примери се Сабонис, Нуркич, Јокич, вчера сите шутови шо ги даде Сабонис го избута максимално под кош, исто и Нуркич кога играа пред недела две. Тешка пичка е Дејвис, ваљда го стра ако се понамачи дека ќе се повреди.
Баш на муабетот, сношти добива удар со рака (не лакто) во глава и го снема братот. Излезе од терен и не се врати, ја изгубија утакмицата од ГСВ на домашен терен.
Стеф му крадеше топки на Лебронтије, Дрејмонд лобаше до Каминга и до Стеф, вообичаена игра за ГСВ со ништо попречена.

Да играше овај во друго време досега инвалид ќе беше, комотно ќе му беше скината аркадата и ќе јадеше лакта и боксови секоја вечер. Класична пичка, не ми се верва шо гледам од него низ годините. Џабе е како орангутан развиен кога при најмал контакт „се повредува“.

Бај да веј, сношти кај Никси иста приказна и ист стар Тибодо. Го гори Брансон по 40 минути, братот дава 40 поени и победват. Само да ми шепни кога ќе се повреди пак кој ќе игра на негово место во плејоф?

Лука вчера тренирал значи денес се очекува да биде во составот против Денвер.
Милвоки - Феникс интересна утакмица од 18 часот.

Иде на подобро, приметив и јас дозволуваат нешто потврда игра.
Сепак читаат критики од фанови.

Ова е разликата од шампионска екипа и екипа водена од еден човек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom