NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Види го Дончич сеа најде да истегне тетива , ќе усере спектакуларен меч во недела против Нагетс во преубаво терминче. Се надевам ќе игра.
Брансон на грб ги носи Никс со одбрана бетон , ама некој уште да гаѓа во напад.
Им продолжува шетњата на запад.
Кингс , Вориорс и Нагетс прав тест за нив.

Види го Дончич сеа најде да истегне тетива , ќе усере спектакуларен меч во недела против Нагетс во преубаво терминче. Се надевам ќе игра.
Брансон на грб ги носи Никс со одбрана бетон , ама некој уште да гаѓа во напад.
Им продолжува шетњата на запад.
Кингс , Вориорс и Нагетс прав тест за нив.
Ако не го одмараат него доволно ќе им отиде плејофот. Не мора да го форсираат сега, малку се стабилизираа на 8 место, само треба да го одиграат онолку натпревари колку да го задржат тоа место, после нека одмара.

Никси... исти курац, ах Никси.
Тибодо ги гори играчите. Само шо се врати од повреда Брансон, јасно е дека не можат да стигнат до тоа посакувано 3 место, абе земи не го троши по 38 минути на паркет, одмори го чоекот, ќе ти треба здрав за во ПО.

ИНАКУ, никогаш не сум бил негов фан ама колку ми фали Кобстерот во лигата и тој начин на кошарка, тоа чудо едно.

А баш сакав да прашам дали ќе си активен на темава у нареден период.
Другар што е проблемот незнам ,кажав ќе ве дружам во оваа тема.Имам познавања пратам кошарка,само во минатото повеќе бев во други теми активен.

Ако не го одмараат него доволно ќе им отиде плејофот. Не мора да го форсираат сега, малку се стабилизираа на 8 место, само треба да го одиграат онолку натпревари колку да го задржат тоа место, после нека одмара.

Никси... исти курац, ах Никси.
Тибодо ги гори играчите. Само шо се врати од повреда Брансон, јасно е дека не можат да стигнат до тоа посакувано 3 место, абе земи не го троши по 38 минути на паркет, одмори го чоекот, ќе ти треба здрав за во ПО.

ИНАКУ, никогаш не сум бил негов фан ама колку ми фали Кобстерот во лигата и тој начин на кошарка, тоа чудо едно.

Мислам 8 место нема да ги задоволи. Се гледа дека идат по топ 6 и да не се ебаваат во плеј ин. Офанзивно ги газат Тандер пак и вчера им фалеше Лука , за малце ќе си ја продолжеа низата победи.
Добро за нив е што релативно лесен распоред имаат до крај. Минимум 9 победи очекувам , е сеа дали 47 ќе бидат доволни за 6то зависи и од другиве.

Другар што е проблемот незнам ,кажав ќе ве дружам во оваа тема.Имам познавања пратам кошарка,само во минатото повеќе бев во други теми активен.
се заебавам, аман

Мислам 8 место нема да ги задоволи. Се гледа дека идат по топ 6 и да не се ебаваат во плеј ин. Офанзивно ги газат Тандер пак и вчера им фалеше Лука , за малце ќе си ја продолжеа низата победи.
Добро за нив е што релативно лесен распоред имаат до крај. Минимум 9 победи очекувам , е сеа дали 47 ќе бидат доволни за 6то зависи и од другиве.
Заради Лука, нормално, сакам да одат што погоре. Но, истовремено, мислам дека е паметно да го штедат малку во однос на повредите пошто вака или така ги насобра во тек на сезоната. Меч со две острици е секако и едната и другата опција.

Кингс ми се некако сигурица за тоа 6 место, пошто се константни ама од др страна немаат некоја предност пред другите.

На запад само Нагетс ми се горе-доле сигурни. Останатите 9 екипи што ќе влезат во плеј-ин и плеј-офф секој може да победи секого.

Заради Лука, нормално, сакам да одат што погоре. Но, истовремено, мислам дека е паметно да го штедат малку во однос на повредите пошто вака или така ги насобра во тек на сезоната. Меч со две острици е секако и едната и другата опција.

Кингс ми се некако сигурица за тоа 6 место, пошто се константни ама од др страна немаат некоја предност пред другите.
Iako sum za Kingsi sepak mislam deka nema da se vo top6...

Iako sum za Kingsi sepak mislam deka nema da se vo top6...
Играат сега со Далас на крај на Март две бек ту бек утакмици и тоа многу ќе реши пошто директен конкурент им се со Феникс за тоа 6 место.

Распоредот до крај им е каде каде подобар од тој на Феникс, а Лејкерси и ГСВ се за мене завршена приказна и нема шанси да се доберат до тоа 6 место.

Така да, ќе остани со Далас евентуално да се бркаат па оттука си мислам дека ќе се доберат до тоа 6 место, Феникс и Далас мртва трка ќе имаат за 7-8 (мислам Далас на крај 8 ќе испадне иако има за нијанса подобар распоред), Лејкерси 9, ГСВ 10 место.

Како и да е во ПО ќе биди друга приказна, играта ќе забави и кој ќе биди здрав тој ќе биди подобар во 7 добиени. Лука после вака ѕверска сезона треба да гледа само да биди здрав за во ПО пошто мислам дека нема некој изразит фаворит кој ќе му смета до финале на запад.

Денвер и ОКЦ се за мене на западот екипи кои се да ги одбегниш веднаш, останатите... може да им излезеш на мегдан во било кое време.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom