Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Ако решил да иде - врата отворена.
Марота никогаш не држел играч со сила,нема ни овој ако решил да си оди.
120+ милиона и широко му поље.
Само не верувам да е толку ненормален да иде кај оној ништо од клуб атлетико.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
5 март 2018
Мислења
17.392
Поени од реакции
19.851
Уште си тука ти? Не се секирај, до 2026 има договор и нема да иде кај вас Лаутаро. Вас пеналџии ви требаат :D
Нас или вас ? :LOL:
Зошто да не иди кај нас Лаутаро, трансферпт беше завршена работа, понудивте поголеми бонуси и ни го собравте од пред нос.
Ако реши да менува средина и ако крши клечки за плата не гледам каде друго место би завршил.
Сите други екипи се покриени на таа позиција.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Нас или вас ?
Зошто да не иди кај нас Лаутаро, трансферпт беше завршена работа, понудивте поголеми бонуси и ни го собравте од пред нос.
Ако реши да менува средина и ако крши клечки за плата не гледам каде друго место би завршил.
Сите други екипи се покриени на таа позиција.
Па валда не е ненормален да иде у атлетико и вечно да се бори за 3то место...

Член од
16 октомври 2021
Мислења
710
Поени од реакции
1.604
Читав дека агентот на Лаутаро Мартинез плаче дека Лаутаро заслужува подобри соиграчи, лош знак за неговиот нов договор за кој побарува 10м€ нето годишно.

Не би сакал да си оди, ама дури и да дојде до тоа, секој е заменлив. Икарди и Лукаку таа лекција веќе ја научија.
prifatlivo e 10 milioni, ne povekje duri i 8 milioni kolku sto sakaat momentalno inter da dadat se super za nego. Lautaro e Serie A masina, ama podaleku od tuka kako sto e LS i svetskoto, tezok choker, najverojatno go jade psihata i nego na golemi natprevari.

nemase potreba agentot da kazuva za podobri soigraci so ogled na toa sto ova bese najlosiot poraz sezonava, mene toa sto me iznervira e sto posle porazot Lautaro go snema, nikakva objava nitu izjava da dade za igrata. Epa ne e toa kapitenski stil drugarce, Zaneti iskacase, se izvinuvase na presovi koga gubevme na slicni utakmici, ne e samo da tepas i objavuvaj na instagram i pravi intervjua.

Kako i da e, gi precekale ubavo pred stadionot navivacite i fanovite denes, ocekuvam stalozena pobeda vo najlos slucaj i nereseno.

Forza Inter!

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Ааа оти во Интер секоја сезона титула земаше, извини
Ставрно незнам што да ти кажам ако неможеш да увидиш колку му се поголеми шансите со Интер да осваја титули отколку со атлетико.
И да немој одма со тие бијонс сељачко надмени изрази "извини".
Ако ти се дискутира нормално,дискутирај.
Ако не,мрш од фан клубов.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.392
Поени од реакции
19.851
Ставрно незнам што да ти кажам ако неможеш да увидиш колку му се поголеми шансите со Интер да осваја титули отколку со атлетико.
И да немој одма со тие бијонс сељачко надмени изрази "извини".
Ако ти се дискутира нормално,дискутирај.
Ако не,мрш од фан клубов.

Во Атлетико има шанса секоја сезона да игра ЛШ, ќе смени средина од таа мртвило лига, ќе зема поголема плата и ќе има шанса за некој трофеј во куп или лига небитно.
Се проценувате некако искрено, да бира помеѓу Реал Мадрид и Атлетико или Манчестер Сити ќе разберам ама моментално не му нудите некои подобри услови, треба малце објективни да сте.
И не, никој фактор моментално не е Лаутаро, онака прашав од радозналост.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.392
Поени од реакции
19.851
Многу е лошо кога човек мисли дека разбира фудбал… па уште и има премногу слободно време да влага у дискусии.
Ај ти кажи зошто Лаутаро ако има понуда на маса со повисока плата од Интер би останал во Интер ?
Освои едно скудето, освои куп, играше финале ЛШ, скоро се што можи да постигни во еден клуб го оствари.
Не е легенда на клубот ниту дете од школата па да се двоуми за трансфер.
Ти така мислиш како фан ама работите поинаку функционираат во фудбалот моментално.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
710
Поени од реакции
1.604
Барела озбилно ми иде на курот… буквално све живо промашува, рачиња му ебам размафтани. Све други му се криви, косичето да му го ебам швалерско.
Ova go zborev uste pred 2-3 nedeli. Od januari pa navaka sezonava ovoj apla zaboravil da shutira, ubedlivo najlosa zavrsnica so Miki

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.286
Поени од реакции
10.450
Ај ти кажи зошто Лаутаро ако има понуда на маса со повисока плата од Интер би останал во Интер ?
Освои едно скудето, освои куп, играше финале ЛШ, скоро се што можи да постигни во еден клуб го оствари.
Не е легенда на клубот ниту дете од школата па да се двоуми за трансфер.
Ти така мислиш како фан ама работите поинаку функционираат во фудбалот моментално.
Чекај малце, ти рече дека Атлетико била боља опција од Интер. Јас викам дека не е од фудбалски аспект, нема да има поголема шанса за освајање титули. Финансиски, сигурно ќе му се исплати. Ја не викам дека он не би си идел од Интер и ќе се двоуми, само кажувам мислење за трансферот. Не знам од кај ги вадиш работиве од контекст.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.392
Поени од реакции
19.851
Чекај малце, ти рече дека Атлетико била боља опција од Интер. Јас викам дека не е од фудбалски аспект, нема да има поголема шанса за освајање титули. Финансиски, сигурно ќе му се исплати. Ја не викам дека он не би си идел од Интер и ќе се двоуми, само кажувам мислење за трансферот. Не знам од кај ги вадиш работиве од контекст.
Ти ми ги вадиш муабетите од контекст.
Нигде не реков дека е подобра опција туку не гледам зошто не би потпишал ако веќе му се понуди некоја шанса.
Ќе смени средина, ќе зема поголема плата, скоро загарантирано место во ЛШ и чат пат ќе убоди некој трофеј.
Едноставно нов предизвик, зошто да не

Член од
16 октомври 2021
Мислења
710
Поени од реакции
1.604
Во Атлетико има шанса секоја сезона да игра ЛШ, ќе смени средина од таа мртвило лига, ќе зема поголема плата и ќе има шанса за некој трофеј во куп или лига небитно.
Се проценувате некако искрено, да бира помеѓу Реал Мадрид и Атлетико или Манчестер Сити ќе разберам ама моментално не му нудите некои подобри услови, треба малце објективни да сте.
И не, никој фактор моментално не е Лаутаро, онака прашав од радозналост.
Iskreno ne veruvam da si odi od Inter, ovie godina dve. Deluva srekjen deka e vo klubot a i go ima avtoritetot isto taka vrz igracite, osobeno ovaa godina sto ostana kako primaren napagjac koj gi vodi koncite so ubedlivo najvekje golovi vo ligata sto ne e mala rabota. Vcera mislam deka bese, Zhang izjavil dogovorot na Lautaro e odlozen za do krajot na sezonata po moe mislam deka ke mu ovozmozat do 10 milioni plata, ne povekje i ne veruvam da pregovara so drugi klubovi. Zdravje do togas ostanuva da vidime.

Kajgana Shop

На врв Bottom