Еве ги ред чекаат да купат станче и паркинг у градот убаФ наш, смрдлив како Бомбај и радиоактивен како Чернобил.Тек ако дојдат странци од развиени земји, ние ни шупа нема да може да купиме. И ако имаат интерес, нормално. Башка што ќе биде дури тогаш рај за прљави пари.
Па ако странец купил Бардовци за околу милион, милион ниту во странство не даваат туку така. Сабајлево видов исто таму куќа 600.000 евра. Нема да чекаат ред, но тоа освен перење пари на друго не ми личи. Како што газди на некои топлани се јавија ликови продавачи на оружје во Босна и други војни. Прљави пари кои на нас ќе ни качат цени.Еве ги ред чекаат да купат станче и паркинг у градот убаФ наш, смрдлив како Бомбај и радиоактивен како Чернобил.
Не може да се отвори линкотЕве ви куќа 110м2 за 58к, нема да можете да се возите со електричниот тротинет, смутито и пантолони до глужд за на работа, ама ќе заштедите едно 60к евра.
![]()
СТАНОВИ СКОПЈЕ | Hauz.mk | Facebook
www.facebook.com
Ne znaev deka i kaj nedviznostite imalo za programeri i za obicni smrtnici.Izmisleno za programeri ko nas. Plus ako resis da se selis, odma ti e tuka aerodromot.
Џабе пари е ова слики?
Не видов слики, јави му се и побарај му слики, и мене ми се виде многу ниска цената.Џабе пари е ова слики?
NINJNA no income no job no assets како во САД во 2006та. Како функционира, земаш ваков стан плаќаш кредит додека расте цената и го продаваш. Имаш 230 евра рата а на основица од 58000 имаш 5-10% априцијација или 2500-5000 добивка годишно или 200-400 евра месечно. Може без ризик да имаш 5-10 стана. Или како на биг шорт филмот стриптизета со 5 куќи. Така да и овде чистач на клозети може да има 5 стана.
Затвор?NINJNA no income no job no assets како во САД во 2006та
Не се оди во затвор за долгови. А цените растат и многу луѓе остваруваат добивка.Затвор?
Инаку на муабетот, Сан Антонио еден од градовите со најмногу милионери во САД:
![]()
David Gonzalez | San Antonio REALTOR® on Instagram: "San Antonio, Texas - $439,900 RATE THIS HOUSE! COMMENT or Home Details: ➖ 4 beds ➖ 3 baths ➖ 3,100 sqft ➖ 2 car garage ➖ 10yr warranty Community Prices: From Mid $400’s Home Shown: From $430,000+ *Expect to pay 3-10% in upgrades when building* Need to move quickly? Move-in ready options available! ✈️ Moving to San Antonio? DM me to get started with your San Antonio home journey. FOLLOW @alamocity_realtor FOLLOW @alamocity_realtor Questions? TEXT or CALL me directly - 210-550-8328 #texasrealestate #sanantoniorealtor #sanantoniohomes #movingtosanantonio #sarealtor #movetotexas #explore #luxuryhomes #sanantonio #austin"
313K likes, 9,703 comments - alamocity_realtor on January 14, 2024: "San Antonio, Texas - $439,900 RATE THIS HOUSE! COMMENT or Home Details: ➖ 4 beds ➖ 3 baths ➖ 3,100 sqft ➖ 2 car garage ➖ 10yr warranty Community Prices: From Mid $400’s Home Shown: From $430,000+ *Expect to...www.instagram.com
Наспроти Скопје, на Водно:
Куќа на Водно со 357м2 двор | Property One - Real Estate & Development
Се продава куќа на Водно на мирна локација со поглед на цело Скопје. Куќата е со големина 280м2 и дворна површина 357м2 .propertyone.mk
Ама ефтини биле недвижностите во Скопје![]()