Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Moj dobri druze prijatelju ta scripta ima u ponudi recimo 20..25 nastavaka kako koja, moze se dodati nastavak ako scripta nije zatvorena(da ne komplikujem);):)...ali ako u scripti pomenutoj nema nastavka(ajax loader)odgovarajuceg moras ipak znati koji je u pitanju...i to se nadje ali da ne duzim i komplikujem post...
ako imas zelju a znam ,znas vec;)
Naravno dosta se toga iskomplikovalo tj.zastitilo i na taj nacin pa treba vremenasve to resiti a iskreno mozda i nema potrebe za svim time,..ali :)
čeker.jpg
Verujem da si na ovako nesto mislio ili slicno....(da bude jasnije za ljude koji nisu videli,culi slokovito)
Ova vrsta scripti je ogranicena sa onime sto je u njoj..
A pomenuti aut. ajax_load je druga prica..
malo infa za iptv hobiste.

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 409583
Verujem da si na ovako nesto mislio ili slicno....(da bude jasnije za ljude koji nisu videli,culi slokovito)
jel ovo za 2. ili za 3. razred? pitam za druga koji danas nije mogao doc na nastavu :)
Автоматски споено мислење:

Pozdrav drustvo zaista sve sam video sve okay kanali prihvatam sve ali nemogu da verujem da postoji ovo ..sta zele reci sa ovim http://krle.elmu.sanco.te.na.kurac.stave.streamtv.to:8080/c/ zasto ovake portale prave .. sramota ...
seljacic.. (i)

Последно уредено:
jel ovo za 2. ili za 3. razred? pitam za druga koji danas nije mogao doc na nastavu :)

Ovo je za mog prijatelja odgovor koji je postavio pitanje fino i kulturno pre dan dva ....
Za ovo drugo ne znam sta da ti odgovorim ,moze da bude za zabaviste,vrtić(predskolske ustanove)a moze i za fakultet...(moze biti i legalan i privatan i zasluzen i kupljen...
Drug ne sme da izostane sa časova nema reprize :D

Прегледај го приврзокот 409583

Код:
this['aj' + 'ax' + '_l' + 'oa' + 'de' + 'r'] = this['po' + 'rt' + 'al' + '_p' + 'ro' + 'to' + 'co' + 'l'] + (':/' + '/') + this['po' + 'rt' + 'al' + '_i' + 'p'] + ('/n' + 'ik' + 'ad' + 'ka' + 'ob' + 'an' + 'en' + 'ik' + 'a' + '.p' + 'hp'),

this['ajax_loader'] = this['portal_protocol'] + ('://') + this['portal_ip'] + ('/nikadkaobanenika.php'),

Pozdrav drustvo zaista sve sam video sve okay kanali prihvatam sve ali nemogu da verujem da postoji ovo ..sta zele reci sa ovim http://krle.elmu.sanco.te.na.kurac.stave.streamtv.to:8080/c/ zasto ovake portale prave .. sramota ...
Na tome portalu 'streamtv.to:8080' možeš staviti bilo što ispred ovoga streamtv.to i lista će ti raditi. Ako imaš neku valjanu streamtv.to listu probaj.
Ili ako imaš bilo kakvu koja je slična ovoj što si stavio probaj promijeniti tekst ispred 'stramtv.to' i vidjet ćeš da radi. Evo ti u PP jedan primjer sa valjanim MAC-om pa probaj.

Последно уредено:
Na tome portalu 'streamtv.to:8080' možeš staviti bilo što ispred ovoga streamtv.to i lista će ti raditi. Ako imaš neku valjanu streamtv.to listu probaj.
Ili ako imaš bilo kakvu koja je slična ovoj što si stavio probaj promijeniti tekst ispred 'stramtv.to' i vidjet ćeš da radi. Evo ti u PP jedan primjer sa valjanim MAC-om pa probaj.

Nije u pitanju da radi portal ..nego je sramota da se pise ovakav portal to treba ic odma u ban..

Nije u pitanju da radi portal ..nego je sramota da se pise ovakav portal to treba ic odma u ban..
pa banuj ga :)

sta lupass ti bolan

pozdrav lijepi forumašima...baš mi je drago da ste uznapredovali...šifre i ostale p......je,ima li kakva nepoznanica za mene....?

Znaš kad češ naći. Nikad. Može ti jedino netko sa nekim znanjem poslati i objasniti.
Dok je svi fino radilo onda se razbacivalo i kurčilo. Neide to tako. Kad imaš onda čuvaš. Nije ovo upučeno tebi, nego čisto sam se nadovezao.

Evo, pošalji ti meni pravi url, useragent i mac od baklje. Znači NE m3u već da radi na mac (dva validna maca) a ja ču tebi mac za art.
sta reko smo sad, dve baklje za art? i apk ide gratis

Последно уредено:
Cudni smo mi ljudi!
Cijela svjetska ekonomija se koristi bitcoinom,dolarima,eurima i sl. a vi naklapate o obicnoj trampi (razmjeni robe,makova).
Kuda ide ovaj IPTV svijet?
:);)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom