Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
heehheheh .liste sa 50-100 konekcija su reselerske liste.svaki reseler je optereti sa 40-90 konekcija i posle bla bla bla bla.konekcija sa MAC ti je brate vezana za jedan MAC p ako ja koristim taj mac ti nema sansi da pogledas nesto .blokira te.
Nije istina ovo ja mogu tu da dokazem da to ne stoji,cak mogu da dokazem da dok gledam da me gazda panela ne vidi.
Evo moze koji oce sef servera da mu dokazem da me nece vidjet u svojoj bazi.
Malo je tehnologija otisla naprijed i sad
kad bacis novcic u zrak i padne dolje uvijek izabere tebe evo sad si slikovito to zamisli.Znam da ti nije jasno al nije i 99 % drugima.
Автоматски споено мислење:

nekad se delile liste sa 50-100 konekcija.znaci stvarni ulaz u sistem.a danas MACovi sa jednom konekcijom.OMBRE KE PASA
Takve liste uopste nisu zanimljive aj recimo mozda 10% su ok dobro znamo da sad ne idemo u sirinu sta takvim listama fali,to stoji da su reselerske vecina od tih listi.Kad udes u panel neki i kad ti takve liste dodu u ruke onda tek shvatis da se tu svi sa svima ljube naveliko.Nema koga nema unutra.
E a u pozadini ubiti nije tako svak svakog dere gdje moze i izbaciva mu javno liste.
To ti je ljubav iz potrebe al lazna.

Последно уредено:
Nije istina ovo ja mogu tu da dokazem da to ne stoji,cak mogu da dokazem da dok gledam da me gazda panela ne vidi.
Evo moze koji oce sef servera da mu dokazem da me nece vidjet u svojoj bazi.
Malo je tehnologija otisla naprijed i sad
kad bacis novcic u zrak i padne dolje uvijek izabere tebe evo sad si slikovito to zamisli.Znam da ti nije jasno al nije i 99 % drugima.

Takve liste uopste nisu zanimljive aj recimo mozda 10% su ok dobro znamo da sad ne idemo u sirinu sta takvim listama fali,to stoji da su reselerske vecina od tih listi.Kad udes u panel neki i kad ti takve liste dodu u ruke onda tek shvatis da se tu svi sa svima ljube naveliko.Nema koga nema unutra.
E a u pozadini ubiti nije tako svak svakog dere gdje moze i izbaciva mu javno liste.
To ti je ljubav iz potrebe al lazna.

manje droge.. te gazde kojima svrljas po bazi i nisu bas gazde.. odvadi :)

manje droge.. te gazde kojima svrljas po bazi i nisu bas gazde.. odvadi :)
Malo si loncice pobrkao,vidim da ne kuzis bit.Nema veze bitno je druzenje sala.
Nije sve u pinku.Ja licno imam full max tv od t coma placeno na 4 uredaja i jos 3 mi bedaki dali tak da na 7 uredaja mogu gledat.Stim da 2 uredaja na androidu mogu gledat u cijeloj EU.A iptv zezancija,hobi.Vis da se ja zezam cijelo vrijeme na kajgani sve uz salu i malo podpalis i zanimljivo to odmah.
A da cu gledat placenu listu il onu sta mi gazda panela da badava nema sanse da to gledam,radije cu igrat šah hahaa.
Dao mi željko ott globala prosle godine veli gledaj na godinu dana,vjerujes da ja to nisam mogao i onda ga isprovicirao malo pa mi ugasio.Odmah mi bilo lakse hahaa.

jebote al se preseravate kao da ste svi magistri u iptv. nekima se nemože prismrdit a kamoli gledati. pitao sam prije par dana kako se gleda baklja na MAC. da si uštedim vremena ... izgleda nitko nezna a šeta se iz panela u panel. te priće za malu djecu. ako imam data bazu ili slično od par servera neznaći da se može u sve uči. treba bit skroman. lako bilo sa expolitom se kurčit. onaj tko nezna ručno taj nezna ništa.

jebote al se preseravate kao da ste svi magistri u iptv. nekima se nemože prismrdit a kamoli gledati. pitao sam prije par dana kako se gleda baklja na MAC. da si uštedim vremena ... izgleda nitko nezna a šeta se iz panela u panel. te priće za malu djecu. ako imam data bazu ili slično od par servera neznaći da se može u sve uči. treba bit skroman. lako bilo sa expolitom se kurčit. onaj tko nezna ručno taj nezna ništa.
:angel: :angel: :angel:
Lumii-20240308-233712214.jpg

Bože, zar se još skenira taj IPTV? Tri su opcije: uđeš kroz podrum, preko balkona ili na glavna vrata. Samo je bitno ključ uzeti...

znaci ima jos glupiih gazdaa.. ili ti neznalicaaa :)

rekoh ja imai poglupih gazdaa.. no te liste i ne vrijede nista, baklji se sigurno ne setaju po panelu ili po bazi ali hajd... :)

još nema novog LG g3 65 inca ?
Ceka uredenje dnevne:)
20240306-071032.jpg
20240306-081701.jpg

znaci ima jos glupiih gazdaa.. ili ti neznalicaaa :)

rekoh ja imai poglupih gazdaa.. no te liste i ne vrijede nista, baklji se sigurno ne setaju po panelu ili po bazi ali hajd... :)
Jok vozimo se al ajde....

Последно уредено:
dobar soundsistem al' zavjese su demode :)
ne pita se on za zavjese :) on se pita za tehniku.. valjda tako treba.. da se on pita za zavjese vjerovatno ih ne bi ni bilo :)

Ceka uredenje dnevne:)
20240306-071032.jpg
20240306-081701.jpg

Jok vozimo se al ajde....
kako god.. no izbor tv-a za 10!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom