Kao me zaeba sea? Eve ja ke ti kazam si otvoril nekoe servisno i tamu si videl COP i SCOP ama ne ja znes razlikata a trubis neso ko razbiras...Vo kakvi sakas uslovi meri si go.
Абе друже види еден два поста претходно па да го сватиш муабетотНи јас не сум го видел тоа, ниту го гледам од етикетиве…
Што не е јасно…?
Во ред така е се сложувам, средна зона е онаа што е mandatory.Значи нешто да научиш....како сакаат ке стават за топла или помал или поголем Pdesign од тој на Средна зона, доказ за тоа ти е оваа слика
Значи нешто да научиш....како сакаат ке стават за топла или помал или поголем Pdesign од тој на Средна зона, доказ за тоа ти е оваа слика за Сенсирата 5.5ка, битно да разбереш што пишува....мене ништо не ми значи да е помал Пдезијн (3.34) како за 3.5ка а ми продаваш 7Kw za 111.000...toa na FB na domakjinkite moze da im bide vazno pluscinjata deka se golemi ama golemi se za samo 3.34 ne i za 7kwМене ми гледаа 3.5kw за топла зона како многу за 3.5ка клима пошто толку нема ни 7ца Perfera односно има 3.34kw
Прегледај го приврзокот 409446
Иста работа и со 7ца Comfora
Прегледај го приврзокот 409447
Vidi za tvoite kolku im treba@Strelec ај ти постирај Product Fiche за Gree да видиме колку греалки треба
А ти сакаш за 7kw клима Пдезијн за топла зона да и биде 7kw или повеќе?Пдезијн (3.34) како за 3.5ка а ми продаваш 7Kw.
А колку треба да има ако е 7kw?А ти сакаш за 7kw клима Пдезијн за топла зона да и биде 7kw или повеќе?
Па нема толкави топлотни загуби во топла зона
А колку треба да има ако е 7kw?
Ете те прашав да ми објасниш ти никако да одговориш
Ако е 6.2 Пдезијн во Средна, зашто е 3.34 во топла а не 5 пример
Па еве твојот одговор може да се употребиProizvoditelot e toj sto ja izbira vrednosta za Pdesignh i moze da izbere sto saka
Па ти пошто немаш одговор и се бавиш со други, објасни ми за 3.5ка Сенсира3.5kw(bez WiFi) од 56.000 коклу и е Pdesign и со колку плусчиња е ?Па еве твојот одговор може да се употреби
Отвори lot 10 и провери се што те интересира за било кој модел на Daikin.Па ти пошто немаш одговор и се бавиш со други, објасни ми за 3.5ка Сенсира3.5kw(bez WiFi) од 56.000 коклу и е Pdesign и со колку плусчиња е ?
GREE S NORDIC ima celosna dokumentacijaОтвори lot 10 и провери се што те интересира за било кој модел на Daikin.
Туку дај ти кажи lot 10 за Gree како им беше официјална веб страна?
Кај Финците е SP моделот а кај нас е S модел ама исто е. Една буква разлика е сега да не го тупиме до толку, исто еGREE S NORDIC ima celosna dokumentacija
Energy Label
Product Fiche
ERP Test Report
Ako ti treba nesto drugo poveli...
SP Nordic e kaj Fincite istiot model....moze i tuka da se informiras
Шузнам тоа.... на времето јас кога го земав Хансол-от исто една буква менуваше дали надворешната ќе биде со Sanyo компресор или со дво-степен Грее компресор.Кај Финците е SP моделот а кај нас е S модел ама исто е. Една буква разлика е сега да не го тупиме до толку, исто е
Туку врти-сучи пак lot10 не кажа
Od pricina sto postojano se pravis “najpameten”, nemoj da si go narusis renometo .Шузнам тоа.... на времето јас кога го земав Хансол-от исто една буква менуваше дали надворешната ќе биде со Sanyo компресор или со дво-степен Грее компресор.
Продавачот во Прилеп за дво-степен го рекламираше битно....
Така да, дур не ги имаш двете сервисни и ги споредиш... ништо не е исто
Тип на компресор | Rotary |