Не е само Арсенал. Овие Шефилд имаат загубено преку 5 утакмици а да примиле 5+ гола. Од Барнли исто изгубија 5-0.Не е хумано ова што им го прави Арсенал.
Ехх едно време се ложеа тука на Шефилд, времињаПолоша екипа од Шефилд до сега немало.
Само секоја чест на навивачите, секоја утакмица се присутни да гледаат како го размонтораат.
Bukvalno u samoto soopstenie ti pisuva deka nema, no dobro.
Ќе изчурат и овие.
Против Форест последната - 1 младинецБредли, Кларк и тој Кванза ако му го погодив презимето.
Арсенал е прејак, ама на Шефилд треба да им се забрани да играат ПЛ. Нека ги предадат службено до крај.
"Против челзи во купот 1 младинец"Против Форест последната - 1 младинец
Против Челси во купот - 1 младинец
Против Лутон претходно - 2
Против Бренфорд - 1 младинец
Против Барнли - 1 младинец
Против Арсенал - ниту еден
Против Челси - 1 младинец
Какви 3-4 младинци бладаш во стартна постава?
Ако си читал како што треба за да увидиш што е тема на дискусија, ликов тропа дека ливерпул игра 2-3 месеци со 3-4 младинци во, пази сега клучен збор, стартна постава. Што ми ставаш принт скрин од измени?"Против челзи во купот 1 младинец"
Од кај ги вадиш поставиве?
Сигурно и против Саутемптон имаја 1 младинец, или сепак 2?
Да те исправам и со Форест имаа 2 младинци. Ете нека се 2ца во стартна, секако во второ полувреме влегува уште еден минимум и натпреварот го завршуваат со 3-4 младинци. На тоа додај константно им фалат по 4-5 играчи од прв тим и уште се први на табела. На Јунајтед не му играле двата штопери и готово тимот неможел да се состави, а они цела сезона се тиња уште од прво коло.Против Форест последната - 1 младинец
Против Челси во купот - 1 младинец
Против Лутон претходно - 2
Против Бренфорд - 1 младинец
Против Барнли - 1 младинец
Против Арсенал - ниту еден
Против Челси - 1 младинец
Какви 3-4 младинци бладаш во стартна постава?
Изгледа си заборавил дека Јиргенчо 9 години го гради тимов шо го игра сега за разлика од Тен Хаг кој е приморан да игра играчи купени уште од времето на Солскјаер, Мурињо и Ван Гал кои не се совпаѓаат со неговиот стил на игра. Проблемот со Јунајтед не е тоа што нема тактики и стил на игра, туку повеќе е проблем со персонал.Како Ливерпул не паднаа??? Играт 2-3 месеци со по 3-4 играчи од младинци во прв тим кои изгледаат како да се клонирани Трент Арнолд и прајм Џерард, а Џо Гомез игра лев бек како да е Ешли Кол. За време на Азиски и Афрички Куп Тотенхем остана без цела средина и напад и пак ја играа истата игра и со втор тим?
Само Јунајтед неможе пошто имал повреди, оправдување кое никој нема да го земе во обзир кога цела сезона сите тимови го имаат истиот проблем.
Јас само кажав дека во ерата на ЕТХ Јунајтед ама баш ниту еден трансфер непогоди, све флопови и утки кои се скапо платени. Ете за фановите на Јунајтед на форумов проблем биле повредите, како божем другиве тимови играат со читови и сите играчи им се здрави.Изгледа си заборавил дека Јиргенчо 9 години го гради тимов шо го игра сега за разлика од Тен Хаг кој е приморан да игра играчи купени уште од времето на Солскјаер, Мурињо и Ван Гал кои не се совпаѓаат со неговиот стил на игра. Проблемот со Јунајтед не е тоа што нема тактики и стил на игра, туку повеќе е проблем со персонал.
Хеј можеше да биде и полошо можеше да заглавиме со еден од вашите преплатени просеци.Јас само кажав дека во ерата на ЕТХ Јунајтед ама баш ниту еден трансфер непогоди, све флопови и утки кои се скапо платени. Ете за фановите на Јунајтед на форумов проблем биле повредите, како божем другиве тимови играат со читови и сите играчи им се здрави.
Клоп нема друга опција него да користи младинци ако Трент му се повреди, или не му играат 4ца од среден ред, или кога Конате или Ван Дајк се одсутни. Јунајтед со Фулам излезе во стартна постава со 2 младинци не ради повредите, него ради феил трансферите на ЕТХ.
Маино игра не ради што е Амрабат повреден, него зошто е дрво.
Форсон исто добива прилика не затоа што нема друга опција, него опција е 100 милионскиот Антони кој незнае да оди на терен.
Друже, кога дојде Клоп во Ливерпул пораштиман клуб и да сакаше не можеше да начека и он одма играше финале во ЛЕ. Не заебавајте не е секогаш изговорот во повредите, има нешто и до квалитетот на менаџерот. Јас за Тен Хаг мислам дека е ок тренер, ама некако ко да не може да менаџира со сите проблеми и притисоци што му ги прават и медиумите и навивачите. Глеј му ја изјавата после мечот со Сити, туѓ срам ме изеде.Изгледа си заборавил дека Јиргенчо 9 години го гради тимов шо го игра сега за разлика од Тен Хаг кој е приморан да игра играчи купени уште од времето на Солскјаер, Мурињо и Ван Гал кои не се совпаѓаат со неговиот стил на игра. Проблемот со Јунајтед не е тоа што нема тактики и стил на игра, туку повеќе е проблем со персонал.
Чек сега, ти рече дека ливерпул игра константно со 3-4 младинци во стартна постава 2-3 месеци, за работата да дојде дека во 95% од случаите има само 1. Како сега вака?Да те исправам и со Форест имаа 2 младинци. Ете нека се 2ца во стартна, секако во второ полувреме влегува уште еден минимум и натпреварот го завршуваат со 3-4 младинци. На тоа додај константно им фалат по 4-5 играчи од прв тим и уште се први на табела. На Јунајтед не му играле двата штопери и готово тимот неможел да се состави, а они цела сезона се тиња уште од прво коло.
Мене искрено жал ме фаќа за ликов од одреден аспект, иако и самиот си е крив за добар дел од одлуките. Јас не знам за друг тренер кој морал да се справува со играчи кои имаат силувања, зборам за Гринвуд и Ентони, звезди во опаѓање како Роналдо, до продажби на клубови, до тоа да мора самиот да бара трансфер цели, зашто фудбалска структура не постои во тимот. Нема планирање на ростер, туку, ако се изгубат првите 2 меча во сезоната, ке се купат 2 играчи во паника. Му донесоа напаѓач на позајмица како Вегхорст, зашто немаат никаков план за посаглам играч.Друже, кога дојде Клоп во Ливерпул пораштиман клуб и да сакаше не можеше да начека и он одма играше финале во ЛЕ. Не заебавајте не е секогаш изговорот во повредите, има нешто и до квалитетот на менаџерот. Јас за Тен Хаг мислам дека е ок тренер, ама некако ко да не може да менаџира со сите проблеми и притисоци што му ги прават и медиумите и навивачите. Глеј му ја изјавата после мечот со Сити, туѓ срам ме изеде.