- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.405
- Поени од реакции
- 5.117
Се снима нова комедија?Мислишна вакви ситуации, плус ова е од тие "бањатите" https://www.facebook.com/share/r/UgTsSUnrhLJfS2vU/?mibextid=xCPwDs
Се снима нова комедија?Мислишна вакви ситуации, плус ова е од тие "бањатите" https://www.facebook.com/share/r/UgTsSUnrhLJfS2vU/?mibextid=xCPwDs
Тие ви се аргументите на сите што ширите апатија и барате "влакно во јајце" само колку да не се излезе на избори, особено куртоните од власта, нив им одговара што помала излезност за да имаат поголеми шанси да останат на власт.Каде го прочита ова?
А како иде?Ок, не иде баш тоа така колку и да сакаме. Прво нема таква извршна моќ, второ дали навистина мислиш дека мнозинството се согласни со тоа, трето кои ќе бидат последиците и дали јавноста ќе биде спремна да ги плати.
Вака малце детски или несериозно или многу нечесно делува кога искача со такви програмски определби кои и да сака и да има поддршка од народот, не спаѓаат во реалната политичка моќ на таа функција.
Трагедија, ко што пиша некој некни требаше да знаеме дека не сме саглам народ од кога се организираа пречеци на Касандра низ градовите во Македонија.Се снима нова комедија?
Немој со такви куршуми!Но, нема што повеќе да се дискутира, кому не му чинат Ванковска и Силјановска, ете му ги комуњароучкарите, слободно нека си истераат уште некој мандат.
Да одеа со Коцарев ке влезеше сигурно втор круг против ЛОШ кандидат од сдсм и дпмне и сигурно ке победеше....100 посто сум сигуренПрашање е колку има амбиција Коцарев да се кандидира за претседател, башка и преку Левица знае дека многу мали се шансите за втор круг да бидеме реални. Јас го очекував да биде кандидат преку Дпмне наместо бабава во слоу моушн што ја кандидираа
А за што друго би добиле време на телевизија ? За автопатот Кичево - Охрид што го завршија, автопатот кон Блаце или пругата кон Бугарија. Буквално еден асален проект немаат завршено веќе 8 години, дно од партијата и влада убедливо најлоша во историјатаКако ВМРО, Левица и Стевчо ги работат комуњарите може да се види и на темава, и во сите медиуми. Излага Мицкоски, јаде гомна за овие двајца, тие му враќаат, и ете се 5 дена на насловни меѓусебно. Во меѓувреме, СДСМ добива прајм тајм само за да ги потсетат сите дека заебале со пасошите. Страшно е на што кадровски се сведе таа партија.
Дај боже да си во право ама мислам дека не си, 8 од 10 луѓе на улица да ги прашаш нема ни да знаат кој е Коцарев.Да одеа со Коцарев ке влезеше сигурно втор круг против ЛОШ кандидат од сдсм и дпмне и сигурно ке победеше....100 посто сум сигурен
Партијата е мртва, ја држат зомбињата од администрација што за уши ги влечат и ги уценуваат.Како ВМРО, Левица и Стевчо ги работат комуњарите може да се види и на темава, и во сите медиуми. Излага Мицкоски, јаде гомна за овие двајца, тие му враќаат, и ете се 5 дена на насловни меѓусебно. Во меѓувреме, СДСМ добива прајм тајм само за да ги потсетат сите дека заебале со пасошите. Страшно е на што кадровски се сведе таа партија.
Веруј немаме друг избор. Ќе ни тутнат Албанец претседател или уште полошо, овој актуелниов ќе ни го турат уште 4 години. Секој друг избор од овие 2 избора е подобар секогаш.Се сомневам дека ќе го исполнат условот на Левица, како може дпне да ги врати хашките случаи и да ги апси своите бизнис партнери од учк?
Инаку како што кажав се согласувам со тебе, и јас ќе гласав за дпне во втор на сила но од кога видов дека пак ја ставиле Гога сорос ми дојде да повраќам
Коцарев би бил супер кандидат, затоа што е додадена вредност на било која македонска партија што би го кандидирала, ова не важи за сдс. Но реалноста е друга и изборот е оскуден, но ножот дошол до коска и мора да се гласа.Да одеа со Коцарев ке влезеше сигурно втор круг против ЛОШ кандидат од сдсм и дпмне и сигурно ке победеше....100 посто сум сигурен
Епа не ми ставај зборови во уста. Мене би ми било најдраго Ванковска каква-таква да влезе во втор кругТие ви се аргументите на сите што ширите апатија и барате "влакно во јајце" само колку да не се излезе на избори, особено куртоните од власта, нив им одговара што помала излезност за да имаат поголеми шанси да останат на власт.
Ванковска била дел од Шарената, Силјановска нешто во Сорос пред 35 години... Така ако гледаме резултати на избори треба да завршуваат со кошаркарски резултати, бидејќи никој на никого не му е 100% погоден како избор.
Но, нема што повеќе да се дискутира, кому не му чинат Ванковска и Силјановска, ете му ги комуњароучкарите, слободно нека си истераат уште некој мандат.
Тоа би било супер но шансите реално се минималниА доколку не оди во втор круг?
Ќе видиме како ќе се однесуваат во кампањава, ако спомне укинување на Рамковен или апсење на цело учк ќе гласам за неаВеруј немаме друг избор. Ќе ни тутнат Албанец претседател или уште полошо, овој актуелниов ќе ни го турат уште 4 години. Секој друг избор од овие 2 избора е подобар секогаш.
Ејјј немој вака против Левица, ќе те нападнат фановите на Димче Палестина.Ако нешто ме нервира за човеков е тоа што за некои вакви работи е тежок фејкер. Ќе напише нешто колку да направи револт меѓу народов, а еве со неколку клика може да се провери. Истиот нотар за кој што ги плука вмровциве се наоѓа и на листата нотари на Ванковска, класичен популизам ама тоа е. Камо да имаше некоја поасална трета опција, дечково одамна ќе го немаше на политичката мапа.
Хахаха колку е глупа комуњарата не ми се верува.Мислишна вакви ситуации, плус ова е од тие "бањатите" https://www.facebook.com/share/r/UgTsSUnrhLJfS2vU/?mibextid=xCPwDs