info?Стевче ги собрал потписите.
Ама денес покасно или утре ќе објавел.
Trgnuvas od pretpostavka deka agitiram za VMRO. Toa mozi Kano, mene realno sega nisto ne mi znaci koj ke pobedi na izbori, jas bez majtap si glasam za DUI posle 2016.Владе… илјада пати повторена лага, не ја прави вистина!
..или можеби сепак премногу добро си ги познавате таргет групите!
Теее.. какви не работи поминале во кампања, та за Левица остана што со 8 пратеници го смени името, или што ќутеа како п*чки у собрание додека другиве потпишуваа и распродаваа, или си го голтнаа пописот ко дијазепамче..
Ама ќе крескаме на цел глас, па може таргет групата од нас и ништо друго нема да чуе!?
I koj neovlasteno gi snimase vladinite funkcioneri (plus biznismeni, pratenici, novinari) so stranska pomos i gi ucenuvase potoa za da dojde na vlast i da reketira biznisi i da sjebe drzava.Trgnuvas od pretpostavka deka agitiram za VMRO. Toa mozi Kano, mene realno sega nisto ne mi znaci koj ke pobedi na izbori, jas bez majtap si glasam za DUI posle 2016.
Neznam kolku pati imam napisano, samo koj da procita. VMRO sega ti e SDSM za siromasni.
Drugo e poentata. Si ima pricini i posledici, no ocigledno premnogu slozeno e toa za vas, zatoa kako papagali celo vreme se povikuvate na tie 8 pratenici. Nikoj ne prasa zosto, kako, sto prethodese na toa. Nikoj ne prasa sto so tie 49 na SDSM. Kako stignaa do taa brojka, koj odrabotuvase, koj lupase , koj glasase. Koj bese toj na slikata sto vi ja postirav pred nekoj den i so koja cel. Koj bese vo SJO i so koja cel bese formirano. Ima tuka uste mnooogu mnogu, ali kolku za poenta e dovolno.
Taka da mozi sto pati povtoruvana laga stanuva vistina, no tuka nema laga tuku lesno proverlivi fakti, za toj sto saka da proveri.
Glasajte si vie za koj sakate, sekako djabe vi e, samo uste ne vi e jasno. Ke vi se razjasni, prasanjeto e samo po koja cena ke vi bide razjasneto. I ne gi pravite Levica svetci, sekoj koj malce od malce e politicki pismen znae deka toa ne moze da bidi podaleku od vistinata. Ednostavno ispagjate smesni.
Не бе! Апасиев и за тоа им е крив!I koj neovlasteno gi snimase vladinite funkcioneri (plus biznismeni, pratenici, novinari) so stranska pomos i gi ucenuvase potoa za da dojde na vlast i da reketira biznisi i da sjebe drzava.
Potfrli bezbednosniot sistem, jaki sme so siptаrite na puska ama go jadevme od nasite на slusalka.
Стевче веќе виша кај него на фб.info?
лесно му е, на кирајџиите од становите неговиСтевче ги собрал потписите.
Ама денес покасно или утре ќе објавел.
Ne licno Apasiev, premnogu e glup za toa ali simpatizerite i clenstvoto na segasnata levica Da.Не бе! Апасиев и за тоа им е крив!
Според @мкд владе и барем 15 пратеници им донел на сдс!
И СЈО го формирал лично тој за да ги рекетира чесните кадри на дпмне…
Не го фаќаш дрифтот излеа..![]()
Откако се разделија со музичката фела сега и со ИТ фелата ќе се разделат?Наводно Гораст Муратовски и Јован Крајевски како членови на президиумот на Левица исто биле ставени на тенок мраз.
Stevo Grom e mojot glasСтевче веќе виша кај него на фб.
Така да, точна ми била информацијата.