Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти шо кур бараш сеа на темата, ај мршLele brakjava uigruvanje kako na fifa. Gi izdisaa kompletno
ignoriraj me grdle kako vikase ti, shala na strana sto dojde u fan klubot i provocirase se zivo i divo. Temava e La Liga, ne e fan klub kako prvo od sto klubot ti e tesko lajno nemas ni otvoreno ovde fan klub, taka da kjuti si i traj si. Moze ke ja svrtatТи шо кур бараш сеа на темата, ај мрш
Дај слика овде од тебе да видиме шо сурат сиignoriraj me grdle kako vikase ti
Нешто многу се замарате и му давате на значење на екипа која е ирелевантнаНајплатениот тренер со неговиот мега офанзивен и привлечен на око тактички фудбал не успеа ни гол да постигне. Уште од Интер да испаднат, и да се вратат таму каде што припаѓаат, ирелевантни како ланскиот снег (кој го немаше).

А таман се понадеваа 2цата Атлетико фанс![]()
Ама зошто да купува кога имате квалитетен тим и играчи што решаваат утакмици?Директ в чело, нека се замислат од управа ако воопшто ги боли кур
Јас сум за да не фатат топ 4, ваљда ќе се свестат дека за успех треба да го одврзиш ќесето.