Јас не менувам став како ветерот дува, за разлика од некои тука ... ваљда наредна партија ти е кај максим за 2-3 години. Ја напунивте Левица со комуњара и оние 10 % искрени неутрални не-комуњара што беа ќе напуштат баш поради таквите како вас.Важи најди јас ваков муабет дека сум правел за сдс
Јас за тебе гарантирам дека ке најдам
Само да те поправам 90% гласачи на Левица се разочарани луѓе безралика дали дпмне или сдс
И пред се јас сум симпатизер на Левица а не член што прави огромна разлика
Годинава ке поминувате со локум и кафе или само со тефтери?
Затоа не мрдаме од местоЈас не менувам став како ветерот дува, за разлика од некои тука ... ваљда наредна партија ти е кај максим за 2-3 години. Ја напунивте Левица со комуњара и оние 10 % искрени неутрални не-комуњара што беа ќе напуштат баш поради таквите како вас.
Голем пенис, впрочем политичарите од СДС и ДПНЕ се убаво средени, дотерани, па пак маме ни е*аа во овие 33 години....значи, не можам да смислам јавни личности кои не внимаваат ни како изгледаат ни како се облекуваат, не велам дека сите луѓе се идеални во изглед и став, но кога веќе некој се стреми на високи функции во државата мора да изгледа колку што може подобро, да се облекува соодветно и да има барем некој стил кое ќе одговара и на телото и на функцијата.
...после циркусот од изглед на главната на СЈО, до карикатурата на Министерката за одбрана СП и Министер за правда БМ сите тројца со над 300 кг, здепасти, сега и БВ кандидатата од Левица не моѓам според изгледот да ја смислам како Претседател на Македонија, дај некој да и' даде инструкции за облекување, личен фасцијален изглед, шминка и други финеси, не само да е паметна, треба и да има став и вкус на облекување .
Со мисија си да ја оцрнуваш а уствари и правиш реклама и тоа невидена ама така е директивата од штаб и тоа е...значи, не можам да смислам јавни личности кои не внимаваат ни како изгледаат ни како се облекуваат, не велам дека сите луѓе се идеални во изглед и став, но кога веќе некој се стреми на високи функции во државата мора да изгледа колку што може подобро, да се облекува соодветно и да има барем некој стил кое ќе одговара и на телото и на функцијата.
...после циркусот од изглед на главната на СЈО, до карикатурата на Министерката за одбрана СП и Министер за правда БМ сите тројца со над 300 кг, здепасти, сега и БВ кандидатата од Левица не моѓам според изгледот да ја смислам како Претседател на Македонија, дај некој да и' даде инструкции за облекување, личен фасцијален изглед, шминка и други финеси, не само да е паметна, треба и да има став и вкус на облекување .
Пази иначе биџонс важи за феминистка на форумов а сеа напаѓа женаГолем пенис, впрочем политичарите од СДС и ДПНЕ се убаво средени, дотерани, па пак маме ни е*аа во овие 33 години.
...напротив сакам да изгледа преставително, тоа не е оцрнување кога се кажува вистината, ај погледај ги сликте во спојлер и биди и искрен личи за Претседател на Македонија со тоа сандалите?Со мисија си да ја оцрнуваш а уствари и правиш реклама и тоа невидена ама така е директивата од штаб и тоа е
Иначе за овие што викаат дека спамале левица по фејсбук, налетав на изјава од потпаролот кај што вика дека советници од дпмне и сдс во центар му викале абе што се занесувате ке ви забраниме секаде гостувања никој неѓа да ве викне ништо нема да направите, он како одговор на тоа дава дека преку фејс и и други платформи дека многу повеќе се стига до јавноста а тука не можат да ги блокираат, веројатно ради тоа и форсаат со постови
Е тука се заеба. Не ме интерестира како некој се облекува, ме интересира како мисли и што можи да направи за народот. Ако економијата и сигурноста се добри, не ме интересира друго....значи, не можам да смислам јавни личности кои не внимаваат ни како изгледаат ни како се облекуваат, не велам дека сите луѓе се идеални во изглед и став, но кога веќе некој се стреми на високи функции во државата мора да изгледа колку што може подобро, да се облекува соодветно и да има барем некој стил кое ќе одговара и на телото и на функцијата.
Пази да не разубедиш некого со "аргументиве"....значи, не можам да смислам јавни личности кои не внимаваат ни како изгледаат ни како се облекуваат, не велам дека сите луѓе се идеални во изглед и став, но кога веќе некој се стреми на високи функции во државата мора да изгледа колку што може подобро, да се облекува соодветно и да има барем некој стил кое ќе одговара и на телото и на функцијата.
...после циркусот од изглед на KJ главната на СЈО, до карикатурата на Министерката за одбрана СП и екс Министер за правда БМ сите тројца со над 300 кг, здепасти, сега и БВ кандидатата од Левица не можам според изгледот да ја смислам како Претседател на Македонија, дај некој да и' даде инструкции за облекување, личен фасцијален изглед, шминка и други финеси, не само да е паметна, треба и да има став и вкус на облекување .
Добро де на секој да ископаш приватни фотки ке најдеш киксови...напротив сакам да изгледа преставително, тоа не е оцрнување кога се кажува вистината, ај погледај ги сликте во спојлер и биди и искрен личи за Претседател на Македонија со тоа сандалите?